Rebel Wilson esitteli tyttöystävänsä: "Luulin etsiväni Disney-prinssiä"

Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella 1:00
Tältä hurjasti laihtunut Rebel Wilson on näyttänyt vuosien varrella

Vuosi sitten eronnut Rebel Wilson esitteli uuden kumppaninsa. 

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko Rebel Wilson, 42, esitteli uuden tyttöystävänsä Ramona Agruman postaamalla heistä yhteiskuvan Instagramiin.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä

– Luulin, että olin etsimässä Disney-prinssiä.. mutta ehkä oikeasti tarvitsinkin kaiken aikaa Disney-prinsessan, hän kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Monet näyttelijät ja julkisuuden henkilöt kommentoivat postausta: 

– Niin iloinen teidän molempien puolesta! Arielle Kebbel kommentoi sateenkaariemojin kera. 

– Rakastan teitä niin paljon! Ihania ihmisiä olette, Montana Brown kirjoitti. 

– Kaunottaret! Niin onnellinen teidän puolestanne. Voimakaksikko, Joshua Colley onnitteli. 

Tarkkaavaiset seuraajat eivät kuitenkaan sulattaneet kaikkia julkkisten onnitteluita. Esimerkiksi Montana Brownin julkaiseman kommentin alle ilmestyi tyly huomautus eräältä seuraajalta: 

–  Valitsit kuitenkin uimapukubrändillesi lähettilään, joka julkaisi homofobisia twiittejä – ja tuit häntä julkisesti (Sydney May Crouch), kun kaikki paljastui. Ällöttävää.  

Rebel Wilson tuli tunnetuksi elokuvista Pitch Perfect ja Morsiusneidot ja hänellä on päärooli tv-sarjassa Super Fan Night. Wilson ei ole kertonut tarkemmin julkisuuteen kuinka kauan hän ja Agruman ovat pitäneet yhtä tai missä ja milloin he ovat tavanneet.

Wilson on aiemminkin ollut vaitonainen yksityiselämästään eikä ole ottanut kantaa parisuhdehuhuihin. Hän seurusteli aiemmin 11 vuotta nuoremman liikemiehen Jacob Buschin kanssa. Pariskunnan tiedetään olleen hyvin rakastunut ja Busch oli ollut hyvin hullaantunut Wilsoniin jo ennen tämän merkittävää elämäntaparemonttia.

Kansainvälistä Pride- kuukautta juhlitaan Suomessa 27. kesäkuuta–3. heinäkuuta. Helsingissä Pride-viikko huipentuu suureen pridekulkueeseen. Helsinki Pride on järjestö, joka tukee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ja järjestää pride-tapahtumia. 

Lue myös:

    Uusimmat