Some sekosi yhdysvaltalaisnäyttelijän alusvaatekuvista: "Miten minun kuuluisi jatkaa päivääni tämän jälkeen?"

Jeremy Allen White poseeraa Calvin Kleinin mainoskasvona. 

The Bear -sarjaa tähdittävä palkittu yhdysvaltalaisnäyttelijä Jeremy Allen White, 32, poseeraa Calvin Kleinin alusvaatemallina muotitalon kevään 2024 mainoskampanjassa.

New Yorkin kattojen yllä otetuissa, valokuvaaja Mert Alasin ikuistamissa kuvissa näyttelijä poseeraa muun muassa sohvalla maaten ja valkoista taustaa vasten seisten.

White ylisti Calvin Kleinin aiempia mainoskampanjoita ja niihin valittuja kasvoja GQ-lehden haastattelussa. Hän kuitenkin myönsi, ettei koskaan kuvitellut päätyvänsä itse kyseisen muotitalon alusvaatekuvauksiin. 

– En välttämättä nähnyt tätä tulevaisuudessani. Kuka kasvaa ajatellen, että joo, tulen olemaan mukana Calvin Klein -kampanjassa? hän sanoi.

Näyttelijä kertoi olleensa hermostunut ennen kuvauksia. Hän koki kertomansa mukaan valtavaa huijarisyndroomaa ja ajatteli, ettei pysty katsomaan omaa kuvaansa valtavilla mainostauluilla. 

Hän valmistautui kuvauksiin muun muassa juoksemalla, hyppimällä narua, kehonpainotreenaamalla sekä syömällä runsaasti kalaa. Viikko ennen kuvauksia hän sairastui ja joutui lepäämään.

Whiten Calvin Klein -kuvat eivät ole jääneet somekansalta huomaamatta. Sen lisäksi, että kuvia on ylistetty muun muassa videopalvelu TikTokissa, on Whiten ja Calvin Kleinin yhteisen Instagram-kuvajulkaisun kommenttikenttään jätetty alle vuorokaudessa tuhansia ja taas tuhansia kommentteja.

– Miten minun kuuluisi jatkaa päivääni tämän jälkeen? kysyy yksi kommentoija.

– Kiitos Calvin Klein, että annatte maailmalle mitä se tarvitsee, toinen kirjoittaa.

– Tämä on ainoa asia, jonka haluan nähdä avatessani Instagramin tästä edespäin, kolmas kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Lue myös:

    Uusimmat