Frendit-tähti kihlasi 22 vuotta nuoremman tyttöystävänsä – julkaisi ensimmäiset kuvat rakkaastaan

5:55
Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijä Matthew Perry kihlautui hiljattain tyttöystävänsä Molly Hurwitzin kanssa.

Frendit-sarjasta 1990-luvulla suursuosioon ponnahtanut Matthew Perry muistetaan yhä hurmaavan Chandler Bingin roolista, jossa hänet nähtiin vuodet 1994–2004.

Viime vuosina 51-vuotias näyttelijä on ollut otsikoissa terveyshuoliensa ja muuttuneen ulkonäkönsä takia. Nyt Perryn elämä vaikuttaisi kuitenkin hymyilevän, sillä tähti kihlasi hiljattain nuoren rakkaansa Molly Hurwitzin, 29. Perry kertoi iloiset uutiset marraskuun lopulla People-lehdelle.

– Päätin mennä kihloihin. Onnekseni satun deittailemaan naista, joka sattuu tällä hetkellä olemaan maailman upein nainen, näyttelijä täräytti.

Helmikuun alkupuolella Instagramiin liittynyt Perry julkaisi tilillään vasta viime viikonloppuna ensimmäiset kuvat rakkaastaan. Ensimmäisessä kuvassa Hurwitzilla on yllään Perryn hyväntekeväisyysmallistoon kuuluva paita. Malliston tuotto käytetään koronaviruskriisin suitsemiseksi liittyviin toimiin.

Hurwitz sen sijaan julkaisi jo ystävänpäivänä suloisen kirjoituksen, joka oli kohdistettu Perrylle.

– Toinen vuosi, kun olet rakkaani, mutta ensimmäinen Instagram-vaikuttajana, hän kirjoitti Peoplen mukaan yksityisellä tilillään viitaten mitä ilmeisimmin rakkaansa uuteen Instagram-tiliin.

– Hyvää ystävänpäivää suosikilleni, Hurwitz jatkoi.

Heti ensimmäisen kuvan perään Perry julkaisi myös toisen otoksen, jossa Hurwitz hassuttelee pitelemällä banaania korvallaan kuin puhuisi puhelimeen. Näyttelijä oli julkaissut paria päivää aiemmin vastaavanlaisen kuvan myös itsestään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Pariskunta on tiettävästi pitänyt yhtä jo vuodesta 2018 lähtien. Parin huhuttiin viime keväänä eronneen.

Uutiskanava CNN kertoi kihlausuutisensa yhteydessä Perryn paljastaneen aiemmin marraskuussa Twitterissä, että Frendien kovasti odotettu uusi tuleminen tulee toteutumaan vuoden 2021 puolella.

– Sitä on lykätty maaliskuun alkuun. Näyttää siltä, että tuloillaan on kiireinen vuosi, mutta siitähän minä pidän, hän kirjoitti.

Frendejä esitettiin aikoinaan kymmenen tuotantokauden ajan ja se on yhä yksi kaikkien aikojen suosituimmista televisiosarjoista. Sarjassa seurattiin kuuden newyorkilaisen nuoren aikuisen elämää. Sen tähtiä olivat Perryn lisäksi Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow sekä Matt LeBlanc.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja