Erodraama sakenee: Näyttelijä Megan Fox tylytti ex-miestään somessa – "Onnittelut, olet niin merkittävä ihminen!"

5:50
Mitkä ovat sosiaalisen median hyödyt ja haitat?

Megan Fox kyllästyi siihen, että hänen ex-miehensä julkaisee heidän lapsistaan kuvia Instagramissa. 

Hollywood-näyttelijä Megan Fox, 34, erosi tänä vuonna Beverly Hills 90210 -ysärihittiohjelman tähti Brian Austin Greenistä. Pariskunta oli naimisissa ja heille syntyi liitosta kolme lasta, NoahBodhi ja Journey.

Ero ei ole tapahtunut kuitenkaan ilman draamaa. Kesällä ex-pariskunta nousi otsikoihin, kun Fox ilmoitti, että on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden rap-artisti Machine Gun Kellyn. Tästä uutisesta Green ei ollut iloinen. Green ei pystynyt aiemmin sulattamaan avioeroa, koska ei ollut valmis siihen. E! Newsille kerrottiin, että Green elätteli vielä toiveita paluusta yhteen.

Ex-pariskunnan välille syntyi kränää halloween-viikonloppuna, kun Green julkaisi pyhäinpäivän vietosta kuvia Instagram-tililleen. Kuvissa esiintyi myös heidän kolmevuotias Journey River pukeutuneena kostyymiin. Isä toivotti kuvan yhteydessä "hyvää halloweenia". 

Fox ei ollut tyytyväinen siihen, että heidän poikansa esiintyy kuvassa. Hän kirjoitti kipakan kommentin kuvaan. 

– Miksi Journey on tässä kuvassa? Ei ole hankalaa rajata häntä kuvasta pois tai voit valita sellaisia kuvia, missä hän ei ole, Fox kommentoi. 

– Minulla oli loistava halloween heidän kanssaan, vaikka heitä ei näkynytkään somekuvissani. Tiedän, että rakastat lapsiasi, mutta miksi et voisi olla julkaisematta heistä kuvia Instagramissa? Fox jatkoi. 

Fox ihmetteleekin sitä, että miksi Greenin pitää todistella isyyttään somemaailman kautta. 

– Olet niin huumantunut ruokkimaan sitä ajatusta, että olisin poissaoleva äiti ja sinä olet kokoaikainen isä. Lapset ovat sinulla puolet ajasta. Onnittelut, olet niin merkittävä ihminen! Miksi tarvitset internetin siihen, jonka kautta kerrot, kuinka paljon lapset rakastavat sinua?  

Pian Foxin kommenttien jälkeen Green poisti halloween-kuvan ja julkaisi sen perään saman kuvan, mutta niin, että lapset olivat rajattu pois. 

Foxin ja Greenin ero ei ole ensimmäistä laatuaan. He jättivät avioerohakemuksen vuoden 2015 elokuussa, mutta palasivat yhteen vuoden 2016 alussa jolloin Fox-odotti heidän kolmatta lastaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja