Megan Fox muutti hiustyyliään – tähden tukka kerää kehuja: "Uskomatonta"

Megan Fox värjäsi tukkansa.

Näyttelijä-malli Megan Fox muutti ulkonäköään värjäämällä hiuksensa. Tähdellä oli pitkään vaaleanpunainen tyyli, mutta nyt hän vaihtoi rajusti ulkonäköään. 

Fox julkaisi uudesta tyylistään otoksia Instagramissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Menen Jedikaudelle, tähti kirjoittaa kuvien yhteydessä. 

Seuraajat kommentoivat uutta tyyliä.

– Näytät hyvältä missä värissä tahansa, henkilö kommentoi. 

– Uskomatonta, somessa ihmetellään. 

– Olet niin kaunis, Instagramissa kommentoidaan. 

Foxilla oli eiemmin pinkki tukka. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fox on ollut viime aikoina otsikoissa myös parisuhdeongelmien vuoksi. Fox ja rap-artisti Machine Gun Kelly ovat purkaneet jossain kohtaa kihlauksensa. Fox myönsi asian Alex Cooperin Call Her Daddy -podcastissa 20. maaliskuuta.

Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida suhteen nykytilaa sen tarkemmin. 

– Olen oppinut tässä suhteessa ollessani, että se ei ole julkista kulutusta varten. Joten luulen, että tällä hetkellä minulla ei ole kommenttia suhteen tilasta sinänsä, Fox sanoi.

Pari ilmoitti kihlauksestaan tammikuussa 2022 seurusteltuaan lähes kaksi vuotta. Erohuhut alkoivat jyllätä helmikuussa 2023, kun Fox lopetti MGK:n seuraamisen Instagramissa ja poisti tililtään kaikki kuvat miehen kanssa.

Kaksi kuukautta myöhemmin heidän nähtiin viettävän romanttista lomaa yhdessä Havaijilla. Tammikuussa 2024 heidät nähtiin puolestaan yhdessä Aspenissa ja Super Bowlissa kuukautta myöhemmin. 

Foxilla on kolme yhteistä lasta ex-miehensä Brian Austin Greenin kanssa: Noah, 11, Bodhi, 10 ja Journey, 7. Kellyllä on 14-vuotias tytär aiemmasta suhteestaan.

Lue myös:

    Uusimmat