Real Madridin vanha vihamies täpinöissään illan huippuottelusta: ”Haluan juhlia voittoa Barcelona-fanien kanssa”

Internazionalen keskikenttäpelaaja Arturo Vidal haluaa voittaa tiistain Mestarien liiga -ottelun Real Madridia vastaan niin hänen nykyisen kuin entisenkin seuransa vuoksi.

Vidal, 33, pelasi kaksi kokonaista vuotta Barcelonassa, ennen kuin hän siirtyi kesällä Interin paitaan. Aiemmin myös Juventusta ja Bayern Müncheniä edustanut keskikenttämies on tullut Real Madridille hyvin tutuksi uransa aikana. Vidal on kohdannut madridilaisseuran yhteensä seitsemän kertaa ja onnistunut kolmesti maalinteossa.

Chilen maajoukkuetähden päätavoite on luonnollisesti täydet pisteet tiistain ottelusta, mutta sen lisäksi hän haluaisi päästä juhlimaan Barcelonan suurimman verivihollisen kaatamista kahden kannattajajoukon kanssa.

– Tämä on mahtava ottelu. Vietin kaksi huikeaa vuotta Barcelonassa, joten haluaisin päästä juhlimaan voittoa sekä Interin että Barcelonan fanien kanssa, Vidal kertoi maanantain lehdistötilaisuudessa.

– Olen iloinen täällä ja teen mitä valmentaja minulta pyytää. Ennen tein paljon maaleja, mutta nyt minun on laitettava kaikki likoon joukkueen ja valmentajan eteen.

– Meille jokainen ottelu on kuin finaali, oli kyse sitten Serie A:sta tai Mestarien liigasta. Tiistain ottelusta tulee hyvin kiihkeä, mutta se on aina ilo pelata vahvaa joukkuetta vastaan, niin kuin Real Madrid on.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suomeksi selostettuina C Morelta. Tiistai-illan huippuottelu Real Madrid–Internazionale näkyy myös suorana ilmaiskanava Subilta.

Lue myös:

    Uusimmat