Zinédine Zidane kannustaa Real Madrid -kaksikkoa täyttämään Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen saappaat: ”Tämä on meille kuin finaali”

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on varoittanut, ettei joukkueella ole varaa enää yhteenkään virheeseen, jos se toivoo pääsevänsä Mestarien liiga -lohkostaan jatkoon. Real kohtaa tiistai-iltana italialaisjätti Internazionalen kello 22:00.

Real Madrid on kerännyt vain yhden pisteen ensimmäisestä kahdesta ottelustaan Mestarien liigassa. Espanjan hallitseva mestari hävisi kotikentällä Shakhtar Donetskille 2-3-lukemin ennen kuin se pelasi 2-2-tasapelin Borussia Mönchengladbachin vieraana viime viikolla.

Internazionale hakee ottelusta myös kauden ensimmäistä voittoaan Mestarien liigassa. Antonio Conten valmentama milanolaisseura on jäänyt kummassakin ensimmäisessä ottelussaan tasapeliin. Zidane näkee ottelun pakkovoittona kummallekin joukkueelle.

– Inter on todella taitava ja fyysinen joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa. Tämä on meille kuin finaali, Zidane kertoi lehdistölle maanantaina.

– Ulkopuolella puhutaan aina siitä, miten meidän olisi muutettava asioita joukkueen sisällä. Mutta nämä kaverit ovat kilpailullisia ja voitonhaluisia. Voin sanoa sen heidän valmentajanaan.

Real Madridin tyrmäävä hyökkäyspeli ei kuitenkaan ole näyttänyt samalta enää sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldon, Gareth Balen ja Karim Benzeman muodostama kärkikolmikko hajosi. ”BBC” -nimellä tunnetusta triosta ainoastaan Benzema pelaa enää tänä päivänä Real Madridin paidassa.

Zidane on kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että pitkäaikaisista loukkaantumisistaan palautuneet Eden Hazard ja Marco Asensio voivat muodostaa uuden, kuolettavan hyökkäyskolmikon ranskalaishyökkääjän kanssa. Hazard, 29, pelasi viime viikolla kauden ensimmäiset ottelunsa ja teki ensimmäisen maalinsa Real Madridin paidassa peräti 392 päivään.

– Täällä olevat pelaajat haluavat aina tehdä historiaa. He haluavat aina enemmän osoittaakseen taitonsa muille, Zidane jatkoi.

– Nämä kolme pelaajaa (Hazard, Asensio ja Benzema) ovat todella tärkeitä meille ja olen varma, että he voivat määrittää oman aikakautensa Madridissa.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suomeksi selostettuina C Morelta. Tiistai-illan huippuottelu Real Madrid–Internazionale näkyy myös suorana ilmaiskanava Subilta.

Lue myös:

    Uusimmat