Barcelonaan siirtynyt entinen Juventus-tähti purki jälleen pettymystään ja ikävöi Italiaa – "En tiedä syytä tälle tilanteelle"

Barcelona ja Juventus kohtaavat tiistaina Mestarien liigan odotetussa huippuottelussa, mutta torinolaisseurasta Kataloniaan kesäkuun lopussa siirtynyttä Miralem Pjanicia tuskin kentällä nähdään.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Pjanic saapui Barcelonaan erikoisessa vaihtokaupassa, jossa Juventukseen matkasi keskikenttäpelaaja Arthur

Bosniahertsegovinalaisen vastuu on jäänyt uudessa seurassa kuitenkin vähäiseksi, eikä tämä ole arkaillut ilmaista turhautumistaan asian suhteen.

– Pitäisikö minun pelata enemmän? Pitäisi, ja sitä myös haluan. Rehellisesti, en edes tiedä syytä tälle tilanteelle. On selvää, että haluan pelata paljon enemmän, Pjanic myönsi italialaislehti Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– Tiedän, että voin antaa paljon, ja kun valmentaja kutsuu minua, olen aina valmis. Olen suoriutunut hyvin ja pelannut hyviä otteluita, en tiedä, mitä voisin tehdä enemmän. Harjoittelen hyvin ja olen valmis.

Keskikenttäpelaaja on pelannut tällä kaudella 11 kertaa, mutta avauskokoonpanossa vain kuudesti. Yhteistyö hollantilaisvalmentaja Ronald Koemanin kanssa ei ole käynnistynyt toivotulla tavalla.

– En ole tyytyväinen enkä voi olla. En ole koskaan urallani hyväksynyt pelaamattomuuden ideaa. En tee sitä myöskään nyt. 

– Olen tyytyväinen seuraan ja joukkuetovereihin, mutta yhdeksän vuotta Italiassa olivat kauniita ja vilpittömästi, kaipaan niitä, Pjanic saneli.

Lue myös:

    Uusimmat