"Olin hyvin lähellä liittyä Real Madridiin" – huippuluotsi paljastaa hylänneensä monta suurseuran työtarjousta

Antonio Conte oli aikoinaan hyvin lähellä ottaa ohjat Real Madridista, paljastaa Internazionalen päävalmentaja itse. Inter kohtaa Realin tiistai-iltana Mestarien liigan kolmannella ottelukierroksella.

Conte, 51, on valmentanut menestyksekkään uransa aikana esimerkiksi Juventusta, Chelseaa ja Italian maajoukkuetta. Myös Real Madrid yritti hankkia entisen huippupelaajan joukkueensa peräsimeen, mutta Conten mukaan ajoitus ei koskaan osunut kohdilleen.

Conte ei halunnut mennä asioissa yksityiskohtiin, mutta kertoi Real Madridin lähestyneen häntä aina kesken kauden.

– Menneisyydessä, minulla oli tilaisuus hypätä Real Madridin peräsimeen. Aika ei kuitenkaan ollut oikea, Conte kertoi maanantain lehdistötilaisuudessa.

– Olin useampaan kertaan hyvin lähellä liittyä Real Madridiin, mutta [joka kerta] sarjakausi oli jo potkaistu käyntiin. Minun olisi ollut hyvin hankala ottaa työpaikka vastaan kesken kauden.

Inter on liikkunut oikeaan suuntaan Conten alaisuudessa, mutta tiistaina joukkue on lähes pakkovoiton edessä. Perinteikäs milanolaisseura on yhä ilman voittoa Mestarien liigan lohko B:ssä, pelattuaan tasan sekä Shakhtar Donetskin että Borussia Mönchengladbachin kanssa.

Jos Inter toivoo voittavansa Real Madridin tiistai-illan huippukamppailussa, on sen tehtävä se ilman tähtihyökkääjä Romelu Lukakua. Belgialainen maalitykki jäi vierasreissulta pois reisivamman takia.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suomeksi selostettuina C Morelta. Tiistai-illan huippuottelu Real Madrid–Internazionale näkyy myös suorana ilmaiskanava Subilta.

Lue myös:

    Uusimmat