Cristiano Ronaldo haastaa Lionel Messin: ”Ehkä hän ikävöi minua”

Juventus on Cristiano Ronaldolle aikuisuran neljäs seurajoukkue. Ronaldon suurin kilpakumppani Lionel Messi on puolestaan edustanut samaan aikaan ainoastaan Barcelonaa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Mestarien liigan keskiviikon otteluiden kooste viidennellä ottelukierroksella

Ronaldo sanoo, ettei kaipaa Messiä vastaan pelaamista La Ligassa, mutta kehottaa italialaislehti Gazzetta dello Sportin mukaan kilpakumppaniaan ottamaan uuden haasteen vastaan.

– Ehkä hän ikävöi minua. Olen pelannut Portugalissa, Englannissa, Espanjassa ja maajoukkueessa samalla kun hän on yhä Espanjassa. Ehkä hän tarvitsee minua enemmän. Minulle elämä on haaste, pidän siitä ja haluan tehdä ihmisiä onnelliseksi.

Vaikka Ronaldo ei sanojensa mukaan ikävöi Espanjaan, Messin kohtaaminen vaikuttaisi silti yhä kiinnostavan.

– Haluaisin hänen (Messin) tulevan Italiaan jonain päivänä. Ota haaste vastaan minun tavoin. Jos hän kuitenkin on onnellinen Espanjassa, kunnioitan häntä. Hän on fantastinen pelaaja ja hyvä tyyppi, mutta en kaipaa täällä mitään. Tämä on uusi elämäni ja olen onnellinen, Ronaldo sanoi.

Juventus ja Barcelona ovat varmistaneet paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä, joten Messin ja Ronaldon kohtaaminen on edelleen mahdollista eri sarjoista huolimatta.

 

Lue myös:

    Uusimmat