Cristiano Ronaldon jättämä aukko ei vaivaa Real Madridia – "Emme voi itkeä hänen peräänsä"

Real Madridin alkukausi ei ole sujunut toivotusti, sillä joukkue on pelannut nyt viisi ottelua ilman voittoa. Hankalasta jaksosta huolimatta Real Madridin pukukopissa ei haikailla Cristiano Ronaldon perään.

Real Madrid koki suuria muutoksia kesällä, kun Cristiano Ronaldo siirtyi Juventukseen ja kolmeen Mestarien liigan mestaruuteen joukkueen luotsannut Zinedine Zidane jätti valmennustehtävänsä. Real Madridin keskikenttätähti Isco vakuuttaa, että joukkue ei haikaile Ronaldon perään.

– Emme voi itkeä hänen peräänsä, sillä hän ei halunnut olla täällä, Isco sanoo Goalin mukaan.

Julen Lopetegui astui kesällä täyttämään Zidanen tyhjäksi jättämiä saappaita päävalmentajan tontille. Joukkueen ensimmäiset ottelut näyttivät jo lupaavilta, mutta viime otteluissa Real Madridin kurssi on kääntynyt täysin. Espanjalaismedioissa on herkuteltu jo Lopeteguin potkuilla, mutta toistaiseksi pelaajat luottavat täysin valmentajaansa.

– Lehdistöllä ei ole voimaa erottaa Madridin valmentajaa. Me uskomme täysin siihen, mitä tämä joukkue voi saavuttaa. Valmentajalla on pelaajien täysi luottamus, Isco vakuuttaa.

Lopeteguin potkuhuhut kiivastuivat lauantaisen Levante-tappion jälkeen. Lehdistöt alkoivatkin jo kartoittaa mahdollisia korvaajaehdokkaita. Iscon mukaan potkujen antaminen Lopeteguille olisi hätiköity päätös.

– Se olisi hullua, jos emme anna hänen tehdä työtään. Hän on ollut täällä vain kaksi kuukautta. Jos valmentaja erotetaan, meidät muutkin pitäisi erottaa. Me emme ole siellä kentällä tehneet niitä maaleja tai pelanneet hyvin. Se kuuluu meille kaikille, ei vain valmentajalle, Isco toteaa.

Real Madrid jahtaa voitottoman ottelukierteensä katkaisua tiistaina, kun se kohtaa Mestarien liigassa Viktoria Plzenin.

Lue myös:

    Uusimmat