Real Madrid -luotsilla iso huolenaihe, syyttää pelaajiaan alisuorittamisesta – ”Olen sanonut sen heille”

Real Madridin kausi on ollut kaikin puolin painajaismainen. Heikosti menestyneen suurseuran päävalmentaja Santiago Solari syyttää pelaajiaan alisuorittamisesta.

Real Madrid putosi hiljattain Mestarien liigasta ja tie tyssäsi myös Espanjan cupissa. Myös La Ligassa mestaruushaaveet ovat jo miltei kuopattu, sillä etumatka sarjaa johtavaan Barcelonaan on kasvanut 12 pisteeseen.

Kesken kauden Realin peräsimeen loikanneen Solarin mukaan kehnot tulokset johtuvat joidenkin pelaajien alisuorittamisesta.

– Valtaosa pelaajista on suorittanut odotetulla tasolla, toiset taas eivät. Olen sanonut sen heille henkilökohtaisesti, Solari toteaa Reutersin mukaan.

Heikko menestys on nostanut Solarin valtavien potkuhuhujen alle. Real Madridin seurajohto etsii eri lähteiden mukaan jo kuumeisesti seuraajaa Julen Lopeteguin tilalle syksyllä saapuneelle Solarille. Argententiinalaisluotsi ei itse ota paineita mahdollisista potkuistaan.

– Aion aina antaa kaikkeni, niin kuin olen tehnyt ensimmäisestä päivästäni lähtien. On kunnia valmentaa Real Madridia, Solari vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat