Real Madrid -luotsi kritisoi tylysti penkitettyä tähtipelaajaansa – "Jos haluaa pelata, on oltava kunnossa"

Real Madridin päävalmentaja Santiago Solarin ja tähtipelaajan Iscon välit ovat olleet jo pitkään tapetilla. Nyt Solari kritisoi rajusti tähtipelaajansa fyysistä kuntoa.

Isco on jäänyt kesken kauden Realin peräsimeen hypänneen Solarin alaisuudessa todella vähälle peliajalle. Alkukaudesta joukkueen avainpelaajiin lukeutuneen Iscon peliaika on vähentynyt todella radikaalisti.

Isco jäi tiistaina kokonaan Mestarien liiga -kokoonpanon ulkopuolelle, minkä johdosta espanjalaistaituri ei matkannut muun joukkueen mukana stadionille, vaan poistui harjoituskeskuksesta omia teitään.

Iscon kohtelu on herättänyt suuria epäilyksiä kaksikon väleistä, mutta Solari vakuuttaa, että Iscon pelaamattomuus ei johdu kaksikon henkilökohtaisista väleistä. Espanjalaistähteä tullaan myös rankaisemaan alkuviikon käytöksestään.

– Kurinpidolliset asiat käsitellään sisäisesti. Jos haluaa pelata, sinun on oltava ensin hyvässä fyysisessä kunnossa, ja sitten pidettävä sitä yllä, Solari lataa vihjailevasti Goalin mukaan.

Iscon ja Solarin välit ovat puhuttaneet jalkapallokansaa jo pitkään. Lähteiden mukaan kaksikko ei tule toimeen keskenään juuri lainkaan. 

Lue myös:

    Uusimmat