Lähde: Real Madrid -pomo hanakasti Jose Mourinhon perässä – muut vastustavat ajatusta, taustalla riitaisat välit tähtipelaajiin

Viime päivinä otsikoissa pyörineen Real Madridin puheenjohtaja Florentino Perez haluaa Jose Mourinhon joukkueensa uudeksi päävalmentajaksi, mutta muu johtoporras ei pidä ajatuksesta, uutisoi espanjalainen AS.

Perez ei ole tyytyväinen Real Madridin viime aikaisiin esityksiin ja haluaa valmentajaksi sellaisen henkilön, joka onnistuisi saamaan kuria joukkueen pukukoppiin. Perezin mukaan Mourinho olisi tähän rooliin juuri oikea valmentaja.

AS:n mukaan Realin johtoportaaseen kuuluva Jose Angel Sanchez vastustaa suuresti Mourinhon hankintaa, koska vuosina 2010-2013 Real Madridia luotsanneen Mourinhon välit joukkueen tähtipelaajiin Karim Benzemaan, Sergio Ramosiin ja Marceloon ovat pahasti tulehtuneet.

Realin johtoporras on ehdottanut uudeksi päävalmentajaksi viime kesänä joukkueen peräsimestä lähtenyttä Zinedine Zidanea ja Saksan maajoukkuetta valmentavaa Joachim Löwia.

Real Madrid on ollut viime viikkoina todellisessa myrskyn silmässä, sillä joukkue putosi viikon sisällä Espanjan cupista sekä Mestarien liigasta ja menetti myös realistiset mahdollisuutensa La Ligan mestaruuteen.

Espanjan suurseuran pukukopissa ei olla riidoiltakaan vältytty, sillä Real-kippari Ramos ja puheenjohtaja Perez ottivat aikaisemmin tällä viikolla rajusti yhteen Mestarien liigan shokkiputoamisen jälkeen.

Myös Iscon ja nykyisen päävalmentajan Santiago Solarin huonot välit ovat puhuttaneet jalkapallokansaa jo useamman kuukauden ajan.

Kaikki La Ligan ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat