Real Madridin tähtipelaaja koki pelottavia hetkiä ennen Mestarien liigan finaalia – "Jos minun täytyy kuolla täällä, niin kuolen"

Real Madridin tähtipuolustaja Marcelo on lukeutunut jo vuosia espanjalaisjätin tärkeimpien pelaajien joukkoon. Vaikka brassitaituri on voittanut urallaan liki kaiken mahdollisen, sai vuoden 2018 Mestarien liigan finaaliottelu tähden huolestuneeksi.

Elettiin vuotta 2018 ja Real Madrid oli selvittänyt tiensä jo kolmannen kerran peräkkäin Mestarien liigan finaaliin. Jo kolmesti urallaan arvostetun turnauksen Realin riveissä voittanut Marcelo oli jo kokenut tekijä näillä pelikentillä, mutta silti brassitähti koki aivan uudenlaista ahdistusta ennen Liverpoolia vastaan pelattavaa ottelua. Tämä pelästytti myös brassitähden pahanpäiväisesti.

– Tuntui kuin jotain olisi takertunut rintaani. Tämä valtaisa paine. En puhu tavallisesta jännityksestä, koska se on normaalia jalkapallossa. Tämä oli jotakin erilaista. Tuntui kuin olisin tukehtumassa, Marcelo kirjoittaa The Players Tribunen sivuilla.

– Minulla ei ole koskaan ollut niin intensiivistä ahdistusta aikaisemmin, joten en tiennyt, mitä oli tapahtumassa. Meinasin jo soittaa lääkärille, mutta pelkäsin, että hän ei olisi antanut minun pelata, Marcelo jatkaa.

Marcelo koki niin suurta halua näyttää kaikille epäilijöilleen pystyvänsä pimentämään Liverpool-tähti Mohamed Salahin. Marcelo janosi kentälle, hän halusi tehdä historiaa. Hän halusi olla nuorille brasilialaisille samanlainen idoli, kun Roberto Carlos oli aikoinaan Marcelolle. Niinpä hän uhmasi ahdistuneisuuttaan ja marssi kentälle.

– Tiesin, että kun pääsen vain kentälle, kaikki on hyvin. Mutta kun astuin nurmelle, minulla oli vieläkin vaikeaa hengittää. Ajattelin itsekseni, että jos minun täytyy kuolla täällä tänään, v*tut siitä, minä kuolen. En voinut rauhoittaa itseäni alkulämmittelyssä, mutta kun näin ennen aloituspotkua pelipallon keskiympyrässä kaikki muuttui. Paino nousi rintani päältä. Olin rauhallinen. Ei ollut mitään muuta kuin tuo pallo, Marcelo kertoo hetkistään.

Cristiano Ronaldo rikkoi jään

Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoa kerta, kun Real Madrid tähti on kokenut paineita suuren ottelun alla. Vuonna 2017 ennen Juventusta vastaan pelattua ottelua Real-tähdet olivat pelipäivän lounaalla, mutta kukaan ei syönyt mitään. Jännitys oli käsin kosketeltavissa.

– Istuimme Casemiron, Danilon ja Cristiano Ronaldon kanssa lounaalla totaalisessa hiljaisuudessa. Kukaan ei sanonut mitään, ja kaikki vain tuijottivat ruokiaan. Lopulta Cristiano kysyi ääneen, onko hän ainoa, kuka tuntee painetta vatsassaan, Marcelo kertoo.

Marcelon mukaan Ronaldon heitto rikkoi jään, ja Casemiro, Marcelo ja Danilokin myönsivät kokevansa suurta jännitystä ennen illan finaalia.

– Kukaan ei halunnut myöntää sitä, mutta kun tämäkin jätkä tuntee sen, joten olimme kaikki sujut sen asian kanssa, koska Cristiano on jääkylmä. Kone. Ja jopa hän on paskoa housuihinsa. Se rikkoi jännitteen. Vain hän pystyi siihen.

Lue myös:

    Uusimmat