Maailmanmestarihyökkääjä ajautunut synkkään umpikujaan Chelseassa – "Hän kärsii tilanteestaan"

Chelsean ranskalaishyökkääjä Olivier Giroud on ajautunut lontoolaisseurassa hankalaan asemaan. Giroudin peliaika on ollut kortilla, mikä on saanut niin Giroudin kuin Ranskan maajoukkueen päävalmentajan Didier Deschampsin mietteliääksi.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

33-vuotias Giroud on ajautunut Chelsean nokkimisjärjestyksessä huolestuttavan alas tällä kaudella. Maailmanmestaruuden Ranskan riveissä kesällä 2018 voittanut Giroud on pelannut tällä kaudella Valioliigassa ja Mestarien liigassa yhteensä vain 119 minuuttia. Chelsean ykköshyökkääjän paikalla on alkukaudesta lähtien viilettänyt 22-vuotias Tammy Abraham, joka on paukuttanut Valioliigassa jo kahdeksan osumaa.

Vähäinen peliaika on saanut Giroudin pohtimaan tulevaisuuttaan vakavasti. Jos vastuuta ei ole luvassa, on ranskalaistähti valmis vaihtamaan maisemaa, koska uskoo pystyvänsä pelaamaan vielä huipulla.

– Minulla on vielä kauniita vuosia edessäni. Minulla on vielä jalat, hyvä terveellinen elämäntapa ja tunnen oloni fyysisesti hyväksi, Giroud toteaa Goalin mukaan.

– Haluan pitää hauskaa ja pelata enemmän pelejä. Chelsea on prioriteettini, mutta jos loppujen lopuksi olen pakotettu tekemään valinnan, teen sen aivan kuten silloin, kun lähdin Arsenalista.

Vaikka vastuu seurajoukkueessa on ollut viime otteluissa lähes olematonta, on Giroud yhä tärkeä palanen Ranskan maajoukkueessa. Kaksi osumaa maajoukkuetauolla iskeneen Giroudin paikka voi kuitenkin olla uhattuna, mikäli peliaika pysyy seurajoukkueessa yhtä pienenä kuin alkukaudellakin.

– Olivier kärsii tilanteestaan. Ennen tammikuuta mikään ei muutu. Tammikuun jälkeen kaikki on hänestä kiinni. Toivon hänen saavan enemmän peliaikaa. Emme voi kuitenkaan unohtaa hänen hyviä suorituksiaan, Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps toteaa.

Chelsean Mestarien liiga -taival jatkuu keskiviikkona, kun se kohtaa Ajaxin vieraskentällä.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

AikaOtteluLähetystiedot
19.55Leipzig-ZenitC More Sport 2/cmore.fi
19.55Ajax-ChelseaC More Sport 1/cmore.fi
22.00
Salzburg-Napolicmore.fi
22.00
Genk-LiverpoolC More Sport 2/cmore.fi
22.00
Inter-DortmundC More Sport 1/cmore.fi
22.00
Slavia Praha-Barcelonacmore.fi
22.00
Benfica-Lyoncmore.fi
22.00
LOSC-Valenciacmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat