Real Madridin ex-valmentaja lataa: Ronaldo aiheutti eniten ongelmia pukukopissa – tuore ulostulo asettaa kohauttavimman väitteen kyseenalaiseen valoon

Real Madridin entinen päävalmentaja Fabio Capello kertoo brasilialaishyökkääjä Ronaldon aiheuttaneen hänelle ongelmia pukukopissa.

Capello astui Real Madridin puikkoihin toista kertaa urallaan vuonna 2006 ja valmensi Ronaldoa seurassa puolitoista kautta. Brassi kärsi noihin aikoihin paljon loukkaantumisista ja oli usein poissa kokoonpanosta. Hän ehti silti tehdä Capelloon vaikutuksen sekä valtavan positiivisella että negatiivisella tavalla.

– Suurin lahjakkuus, jota olen koskaan valmentanut, oli Ronaldo. Samaan aikaan hän oli pelaaja, joka aiheutti minulle eniten ongelmia pukuhuoneessa, Capello sanoi Sky Sport Italialle.

Capello meni Ronaldon toimista konkretiaan saakka.

– Hän tapasi järjestää juhlia ja kaikenlaista. Kerran (Ruud) Van Nistelrooy tuli pakeilleni ja sanoi: ”Valmentaja, pukukoppi haisee alkoholilta!”

Capellon heitto on asettunut uuteen valoon Van Nistelrooyn tuoreen ulostulon myötä. Alankomaalainen ex-hyökkääjä nimittäin kiistää sanoneensa alkoholikommenttia.

– Hauan ehdottomasti kiistää moiset väitteet. Pukukopissa näkyi ensimmäisestä päivästä lähtien maksimaalinen ammattilaisuus, Van Nistelrooy twiittasi.

Ronaldo edusti Real Madridia 2002–07. Ajanjakso jäi suuseuralta verrattain laihaksi: Ronaldo voitti Real Madridin riveissä Intercontinental Cupin 2002 ja Espanjan mestaruuden sekä maan supercupin 2003.

– Kun Ronaldo siirtyi Milaniin, aloimme voittaa. Mutta jos puhumme lahjakkuudesta, hän oli suurin. Ilman epäilyksiä, Capello totesi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja