Entinen Arsenal-tähti myöntää siirtyneensä Barcelonaan rahan takia, tiesi jäävänsä sivurooliin – "Minua ei kiinnostanut paskaakaan"

Kamerunin jalkapallotähti Alex Song myöntää siirtyneensä Arsenalista Barcelonaan rahan perässä, vaikka tiesi joutuvansa uudessa joukkueessaan sivurooliin.

Song murtautui jalkapallohuipulla Arsenalissa vuosina 2006-2012. Suuresta vastuusta lontoolaisseuran keskikentällä nauttinut Song ei kuitenkaan kuulunut joukkueensa suurimpiin palkkakuninkaisiin.

Songin otteet herättivät lopulta espanjalaisjätti Barcelonan kiinnostuksen. Song solmikin Barcelonan kanssa viisivuotisen sopimuksen kesällä 2012. Song myöntää, että siirtyi Barcelonaan puhtaasti rahan takia.

– Kun Barcelona tarjosi minulle sopimusta ja näin, kuinka paljon minä tienaisin, en miettinyt kahdesti. Minusta tuntui, että vaimoni ja lapsieni pitäisi saada mukava elämä urani jälkeen, Song kertoi NBA-tähti Pascal Siakamin Instagram-lähetyksessä.

Song oli alusta alkaen hyvin tietoinen siitä, ettei peliaika Barcelonan tähtisikermässä olisi kortilla. Tämä ei kuitenkaan haitannut kamerunilaista.

– Tapasin Barcelonan urheilujohtajan, joka sanoi minulle, etten saisi hirveästi peliaikaa. Minua ei kiinnostanu paskaakaan. Tiesin, että minusta tulisi miljonääri.

Lue myös:

    Uusimmat