Cristiano Ronaldo kertoi järisyttävästä kulissipelistä – paljasti Pep Guardiolankin olleen mukana: "Se oli lähellä"

Manchester Unitedin kanssa pahasti riitaantunut Cristiano Ronaldo on paljastanut, että hän oli viime vuonna lähellä siirtoa Unitedin paikalliskilpailijaan Cityyn. 

Ronaldo, 37, palasi elokuussa 2021 Juventuksesta Unitediin, jossa hän juhli useita titteleitä kausina 2003-2009. Siirron taustapiruna hääri entinen ManU-mestarimanageri Alex Ferguson

Portugalilaishyökkääjä kertoi kuitenkin Piers Morganin tuoreessa haastattelussa TalkTV:llä, että hän oli päätyä Unitedin veriviholliseen Cityyn. 

– Rehellisesti sanottuna se oli lähellä. Siitä keskusteltiin paljon, ja (Manchester Cityn valmentaja Pep) Guardiola sanoi minulle kaksi viikkoa sitten, että he yrittivät kovasti saada minut (riveihinsä), Ronaldo kertoi. 

– Mutta kuten tiedät, taustani oli Manchester Unitedissa, ja sydämeni ja tunteeni tekivät eron. Ja tietysti myös Alex Ferguson, hyökkääjä totesi ja jatkoi entisen managerinsa vaikutuksesta. 

– Se oli ratkaiseva tekijä. 

– Hän sanoi minulle, että siirtymiseni Manchester Cityyn on mahdoton asia. Sanoin "ok, pomo" ja tein päätökseni, joka oli oikea. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Pikkufani karkasi järjestysmiehiltä halaamaan Cristiano Ronaldoa 0:51
Pikkufani karkasi järjestysmiehiltä halaamaan Cristiano Ronaldoa.

Sittemmin Ronaldo on ajautunut välirikkoon Unitedin kanssa. Hän haukkui seuraa, sen johtoa ja valmennusta sekä entisiä pelaajia Morganille antamassaan haastattelussa. Ronaldon mukaan seura on pettänyt hänet

Ja ongelmat ovat seuranneet Ronaldoa myös MM-kisoihin valmistautuvaan Portugalin maajoukkueeseen. Media on muun muassa kertonut Ronaldon ja ManU:ssa pelaavan Bruno Fernandesin jäätävästä kohtaamisesta pukuhuoneessa.  

Lue myös:

    Uusimmat