Real Madrid -tähti tuikki ratkaisuhetkellä – tässä ovat Mestarien liigan kaikki pudotuspelijoukkueet

Real Madrid teki Borussia Mönchengladbachista selvää Karim Benzeman kahdella puskumaalilla lukemin 2–0 ja varmisti paikkansa jalkapallon Mestarien liigan pudotuspeleissä.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

B-lohkon jatkopaikkataistelu kupli päätöskierrokselle lähdettäessä kuumana. Borussia Mönchengladbach oli kärjessä kahdeksalla pisteellä, Shahtar Donetsk ja Real Madrid seuraavina seitsemällä pinnalla ja Inter Milan viidessä pisteessä.

Real Madrid selätti paineet ja voitti lohkon 10 pisteen turvin kaadettuaan Mönchengladbachin päätöskierroksella 2–0. Valokeilaan hyppäsi Realin hyökkääjätähti Karim Benzema avausjaksolla puskemillaan kahdella maalilla. Benzema oli lähellä painaa hattutempunkin, mutta hän tulitti toisella jaksolla lähietäisyydeltä ylärimaan.

Lohkon toisen jatkopaikan vei Mönchengladbach, kun Shahtar Donetskin ja Inter Milanin välinen ottelu päättyi 0–0. Mönchengladbach ja Shahtar keräsivät molemmat kahdeksan pistettä, mutta saksalaiset päätyivät edelle keskinäisten otteluiden perusteella ja ottivat seurahistoriansa ensimmäisen Mestarien liigan pudotuspelipaikan. Shahtarin eurokausi jatkuu lohkon kolmossijan myötä Eurooppa-liigassa.

A-lohkossa lohkovoiton jo aiemmin varmistaneen Bayern Münchenin takana toisesta pudotuspelipaikasta kamppailivat Atletico Madrid ja Red Bull Salzburg. Atletico voitti Salzburgin päätöskierroksella vieraissa Mario Hermoson ja Yannick Carrascon maaleilla 2–0 ja piti itävaltalaiset takanaan.

Lohkokolmosta Salzburgia kutsuu Eurooppa-liiga.

Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyvät helmikuussa. Otteluparit arvotaan tulevana maanantaina.

Mestarien liigan pudotuspeleihin edenneet joukkueet:

Lohko A: Bayern München ja Atletico Madrid
Lohko B: Real Madrid ja Borussia Mönchengladbach
Lohko C: Manchester City ja Porto
Lohko D: Liverpool ja Atalanta
Lohko E: Chelsea ja Sevilla
Lohko F: Borussia Dortmund ja Lazio
Lohko G: Juventus ja Barcelona
Lohko H: PSG ja RB Leipzig

Lue myös:

    Uusimmat