Karim Benzeman pää kuumana – Real Madrid vyöryy kohtalonottelussa

Karim Benzema puski Real Madridille kaksi arvokasta maalia avausjaksolla jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksen ottelussa Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelun panokset ovat isot. Realille ei riittäisi Mestarien liigan pudotuspelipaikkaan välttämättä tasapelikään, ja Mönchengladbachkin voi vielä pullahtaa ulos jatkopaikoilta.

Karim Benzema otti roolia puskemalla heti yhdeksännellä minuutilla avausmaalin ja kasvattamalla johtoa niin ikään päällään 32. minuutilla 2–0:aan.

Ensimmäiseen osumaan nappikeskityksen tarjoili Lucas, toisen keskitti Rodrygo.

Luka Modric tykitti vielä jakson loppuminuuteilla pallon maaliin, mutta tilanne oli liputettu paitsioksi. Aiemmin Modric osui tolppaan.

Mönchengladbach jäi avausjaksolla varsin aseettomaksi Realin hallittua selkeästi pelitapahtumia.

Lohkon tilanne oli ennen päätöskierrosta jännittävä: Mönchengladbach kärjessä kahdeksalla pisteellä, Shahtar Donetsk ja Real Madrid seuraavina seitsemällä pinnalla ja Inter Milan viidessä pojossa.

Interin ja Shahtarin välinen ottelu on tilanteessa 0–0. Näillä tuloksilla jatkoon etenisivät sekä Real Madrid että Mönchengladbach. Shahtarin tai Interin voitolla Mönchengladbach jäisi kuitenkin lohkokolmoseksi ja sen eurokausi jatkuisi Eurooppa-liigassa.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä C More Sport 1 -kanavalla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.