Mohamed Salah räväytti ensimmäisellä minuutilla ja teki historiaa – yllätys oli lähellä Tanskassa

Mohamed Salah ohitti Steven Gerrardin ja hänestä tuli yksin Liverpoolin seurahistorian paras maalintekijä Mestarien liigassa. Salah osui heti ensimmäisellä peliminuutilla 1–1-tasalukemiin päättyneessä Liverpoolin vierasottelussa tanskalaista Midtjyllandia vastaan.

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Salah kiirehti Midtjyllandin syötön väliin, karkasi läpi ja lirutti pallon maalivahti Jesper Hansenin jalkojen välistä rysään.

Maali oli Salahille 22. Mestarien liigassa Liverpoolin riveissä. Salah jakoi tätä ennen Liverpoolin Mestarien liiga -maaliennätyksen seuraikoni Steven Gerrardin kanssa 21 häkillä.

Alexander Scholz toi kuitenkin tanskalaisisännät tasoihin 62. minuutilla rangaistuspotkusta, joka tuomittiin Caoimhin Kelleherin rikkeestä.

Midtjyllandin yllätysvoittokin oli lähellä joukkueen painaessa vaarallisia hyökkäyksiä Liverpoolin maalille. Scholz jopa heilutti verkkoja uudestaan 77. minuutilla, mutta osuma hylättiin kuitenkin pitkän videotarkistelun jälkeen sitä edeltäneen paitsion myötä.

Liverpoolin Takumi Minamino osui puolestaan lisäajalla, mutta osuma hylättiin niin ikään, kun Liverpoolilta havaittiin VAR-tarkistelussa käsivirhe.

Liverpool oli varmistanut lohkovoittonsa jo aiemmin, ja Midtjyllandin jääminen lohkojumboksi oli niin ikään selvää. D-lohkosta eteni Mestarien liigan pudotuspeleihin Liverpoolin ohella Atalanta, joka voitti tänään Ajaxin vieraissa 1–0.

Lohkokolmosen Ajaxin eurokausi jatkuu Eurooppa-liigassa.

Mestarien liigan lohkovaihe päättyy tänään. Kello 22 pelataan vielä kuusi ottelua.