Hattutemppu! Neymaria ei pidätellyt mikään

PSG:n Neymar latoi hattutempun tänään jatketussa jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen ottelussa Istanbul Basaksehiria vastaan. PSG murskasi turkkilaisvieraansa lopulta 5–1 ja voitti H-lohkon.

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Neymarilla oli ansionsa myös Mbappen rangaistuspotkusta maalaamaan 3–0-rysään. Mitchel Bakkerin maali oli ensin hylätty paitsiona, mutta Basaksehir-maalivahti Mert Günokin kaadettua samassa tilanteessa Neymarin sai PSG rangaistuspotkun.

Neymarin hattutemppu oli koossa 50. minuutilla. Voimakas laukaus teki jälleen tuhojaan rangaistusalueen rajan takaa.

PSG suorastaan rallatteli ja liiti lopulta 5–1-voittoon. Basaksehirin Mehmet Topal kavensi lukemia 57. minuutilla ja Mbappe kasvatti PSG:n johtoa viisi minuuttia myöhemmin illan toisellaan.

PSG lohkovoittajaksi

PSG:n ja Basaksehirin välinen ottelu alkoi jo eilen, mutta jäi kesken jo 13. peliminuutilla, kun neljäs erotuomari Sebastian Coltescu käytti Basaksehirin apuvalmentajasta Pierre Webosta raportoidusti tämän ihonväriin viitannutta ilmaisua. Joukkueet siirtyivät pukusuojaan, ja peliä päätettiin jatkaa tänään. Joukkueet polvistuivat ennen pelin jatkamista yhdessä keskiympyrässä rasismia vastaan.

PSG oli jo varmistanut pudotuspelipaikkansa H-lohkossa, mutta voitto Basaksehirista vei pariisilaiset lohkovoittajaksi, pudotuspeleihin niin ikään menevän RB Leipzigin edelle. Manchester United sijoittui lohkokolmoseksi, ja sen kausi jatkuu Eurooppa-liigassa.