Gareth Balen agentti ripittää Real Madridin kannattajia: ”Fanien tulisi suudella hänen jalkojaan”

Real Madridin tähtipelaaja Gareth Balen agentti Jonathan Barnett on puolustanut laitahyökkääjää kannattajien raivoisalta kritiikiltä. Barnettin mukaan kannattajien kohtelu walesilaista kohtaan on ollut häpeällistä.

Bale otettiin vaihtoon lauantaina tappiollisessa Barcelona-ottelussa ja sai kannattajiltaan vihellyksiä ja huutelua osakseen.

Real hävisi viime viikolla Barcelonalle kahdesti. Ensimmäinen tappio tuli Espanjan cupin pudotuspeleissä keskiviikkona lukemin 0-3. Real on La Ligassa kolmantena, 12 pistettä sarjaa johtavaa arkkivihollista perässä.

– Tämän sukupolven Real-fanit tulevat puhumaan Garethin maaleista vuosia. Rehellisesti sanottuna heidän pitäisi hävetä itseään, Barnett sanoi Sky Sport Newsille.

– Gareth ansaitsee suurimman kunnioituksen. Tapa, jolla Real Madridin kannattajat ovat häntä kohdelleet, on häpeällinen. Kuuden vuoden aikana Espanjassa hän on voittanut kaiken. Hän on yksi maailman parhaita pelaajia. Fanien tulisi suudella hänen jalkojaan.

29-vuotias Bale on voittanut Madridissa Mestarien liigan neljä kertaa siirryttyään valkoisiin vuonna 2013 100 miljoonan euron siirtosummalla, joka on seurahistorian ennätyssiirto.

Bale on epäonnistunut voittamaan kannattajien luottamuksen seuralle iskemistään tärkeistä maaleista huolimatta. Häntä on kritisoitu mediassa espanjan kielen opiskelemattomuudesta ja huonosta sopeutumisesta joukkueeseen.

LUE MYÖS: Haistaako Ajax kriisin partaalla olevan Real Madridin veren tiistaina? Petri Pasanen: "Onhan se nähty aiempinakin vuosina"​​​​​​​ 

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Dortmund – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1
Real Madrid – Ajax klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat