Tähtipelaajan erikoinen kohtelu ihmetyttää – Real Madrid -luotsi puolustautuu kritiikiltä: "Ei mitään henkilökohtaista"

Real Madridin tähtipelaaja Isco on jäänyt Santiago Solarin alaisuudessa erittäin vähälle peliajalle, mikä on herättänyt paljon kohua mediassa.

Solari korvasi potkut saaneen Julen Lopeteguin lokakuun lopussa. Siitä lähtien on alkukaudesta Realin avainpelaajien joukkoon lukeutunut Isco pelannut vain kaksi kertaa avauskokoonpanossa. Sunnuntaina Real Betisiä vastaan pelatussa ottelussa ei Iscoa nähty lainkaan kentällä.

Tähtipelaajan kohtelu on herättänyt paljon ihmetystä ympäri maailman, ja suurseurat seuraavatkin kärkkäästi sitä, miten Iscon tilanne etenee. Päävalmentaja Solari puolustautuu saamaltaan kritiikiltä.

– Minun täytyy tehdä päätökset tiettyjä hetkiä varten. Meillä on paljon loukkaantuneita, varsinkin hyökkäyksessä, joten minun on löydettävä ratkaisut, jotta voitto irtoaisi, Solari toteaa Marcan mukaan.

– Jotkut pelaavat ja jotkut eivät. Me olemme kolmessa eri kilpailussa mukana, ja meillä on seuraava peli jo kolmen päivä, joten pelaajat saavat kyllä mahdollisuuksia.

Yllättävä koirankoppiin joutuminen on saanut median ja kannattajan spekuloimaan myös kaksikon välirikolla, mikä ei kuitenkaan Solarin mukaan pidä paikkaansa.

– Minulla ei ole mitään henkilökohtaista ketään vastaan. Olen pahoillani, kun toistan itseäni, mutta kokoonpanomme on sellainen kuin on. Jokainen saa pelata ja jokainen on osa ryhmäämme. Olen sanonut niin ensimmäisestä päivästäni lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat