Lähde: Lionel Messi sai tarpeekseen Barcelonasta – pisti jatkosopimusneuvottelut jäihin

Barcelonan kapteeni ja ehdoton supertähti Lionel Messi on pistänyt jatkosopimusneuvottelut jäihin. Espanjalaislähteiden mukaan Messi on valmis jättämään Barcelonan sopimuskautensa päätteeksi.

Koko uransa Barcelonaa edustaneen Messin sopimus suurseuran kanssa umpeutuu kesällä 2021. Osapuolet ovat neuvotelleet jatkosopimuksesta, mutta nyt argentiinalaistähti on pistänyt neuvottelut jäihin.

Espanjalaisradio Cadena Serin mukaan Messi olisi halukas jatkamaan uraansa muualla.

Viime aikoina on ollut aistittavissa, ettei 33-vuotias Messi ole tyytyväinen Barcelonassa. Taitava supertähti on antanut useampaan otteeseen julkisesti kritiikkiä seurajohdolle siitä, miten asioita on Barcelonassa viime ajat hoidettu.

Tällä kaudella vaikeuksia on riittänyt myös pelikentällä, eivätkä Barcelonan esitykset Espanjan ja Euroopan kentillä ole vakuuttaneet. Hiljattain esille ovat nousseet myös pelaajien ja valmentaja Quique Setienin viileät välit.

Huhut Messin lähtöhaluista kantautuivat myös Real Madrid -luotsi Zinedine Zidanen korviin. Zidane toivoo Messin jatkavan Espanjassa.

– En tiedä, mitä siellä tapahtuu, mutta toivon hänen jatkavan tässä liigassa. Haluamme parhaat pelaajat tähän sarjaan, Zidane sanoo Goalin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat