Real Madrid ahtaalla: seuraava tähtipelaaja poistumassa seurasta – Manchester United kiinnittämässä hurjan vahvistuksen

Manchester United ja Real Madrid ovat lähestyneet entisestään yhteisymmärrystä espanjalaisjätin tähtipuolustajan Raphael Varanen mahdollisessa siirrossa Englantiin, kertoo Goal.com lähteisiinsä nojaten.

Osapuolet olivat tietojen mukaan vielä viime viikon alussa kaukana yhteisymmärryksestä, mutta sunnuntaina kerrottiin merkittävästä edistyksestä, jonka myötä ranskalaisen siirto Manchesteriin on entistä lähempänä.

Varane on ollut Manchester Unitedin hankintalistan kärjessä siitä asti, kun Dortmundissa viime kaudet loistaneet Jadon Sanchon saapuminen Old Traffordille varmistui viime viikolla.

Siirron arvon on arvioitu osuvan 45 ja 55 miljoonan euron väliin. Lähtöhalunsa ilmaisseella Varanella on jäljellä sopimustaan Realin kanssa yksi vuosi.

Tilanne on Real Madridin näkökulmasta kriittinen; Varanen jatkosopimus on ollut seuralle erittäin tärkeä asia siitä asti, kun pitkäaikainen kapteeni ja tähtipuolustaja Sergio Ramos siirtyi aiemmin kesällä PSG:n paitaan. Nyt Madrid on kuitenkin joutumassa luopumaan myös toisesta viime vuosien luottopuolustajasta.

Varane ei matkustanut joukkueen mukana sunnuntaina Skotlantiin, jossa Madrid hävisi harjoitusottelussa Glen Kamaran Rangersille maalein 1-2

Lue myös:

    Uusimmat