Huuhkajat-tähti sädehti Real Madridia vastaan – hankki ulosajon ja järjesti voittomaalin

Huuhkajien keskikenttätähden Glen Kamaran edustama skotlantilainen Glasgow Rangers voitti sunnuntaina harjoituskautensa päätösottelussa kotistadionillaan Euroopan jättiläisen Real Madridin maalein 2-1.

Espanjalaisten brassihyökkääjä Rodrygo vei vieraat 1-0-johtoon jo kahdeksannella minuutilla. Rangers iski toisella jaksolla kuitenkin kahdesti ja nappasi lopulta voiton.

Kamara ei jäänyt ottelussa sivurooliin, vaan järjesti Rangersin 1-1-tasoitusmaalin Fashion Sakalalle ja hankki ulosajon Madridin topparille Nacholle tämän taklattua suomalaista punaisen kortin arvoisesti. Hetkeä myöhemmin Cedric Itten iski Rangersin voittomaalin.

Rangers aloittaa kautensa Skotlannin Valioliigassa tulevana lauantaina. Real Madrid aloittaa taipaleensa La Ligassa puolestaan 14. elokuuta vierasottelulla Alavesia vastaan.