Ravitsemusterapeutti paljasti kaksi ruokaa, joita "ei koskaan pitäisi syödä" – neuvo ei kuitenkaan ole sitä, mitä voisi odottaa

Mitä on intuitiivinen syöminen? 0:35
Ajatteletko, että kalorien minimoiminen on "hyvää", suklaa taas "pahaa"? Intuitiivinen syöminen on yksinkertaisimmillaan syömistä kehon viestejä kuunnellen. Tässä vinkkejä intuitiiviseen syömiseen!

Ravitsemusterapeutti Jamie vastasi kysymykseen siitä, millaisia ruokia ei koskaan tulisi syödä.

Ravitsemusterapeutti Jamien video yllättää. TikTokissa ravintoaiheisia videoita julkaiseva Jamie Nadeau paljastaa kaksi ruokaa, joita "ei koskaan "pitäisi syödä.

"Kaksi ruokaa, joita en koskaan suosittele kenellekään..."

Jamie saa seuraajiltaan paljon kysymyksiä syömisestä ja erilaisista ruoista. Eräs seuraaja pyysi häntä listaamaan ruoat, joita ei koskaan pitäisi syödä.

– Oi, hyvä kysymys, Jamie kehuu.

– Kaksi ruokaa, joita en koskaan suosittele kenellekään: ensimmäinen on ruoka, jolle olet allerginen. Toinen on ruoka, joka on vanhentunut tai pilalla, ja voi siten tehdä sinut sairaaksi.

"Sillä, miten 'terveellistä' jokin on, ei ole mitään väliä..."

Vastaus ei kenties ole sitä, mitä kysyjä odotti. Jamie on ennenkin yllättänyt videoillaan; hän ei usko tiukkoihin rajoituksiin ja dieetteihin, vaan painottaa terveellistä ja monipuolista syömistä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toisella videollaan Jamie esimerkiksi huomauttaa, ettei hiilihydraatteja tarvitse vältellä, ja ettei kehuttu pätkäpaasto ole "taikakeino" tai sovi kaikille. 

– Sillä, miten "terveellistä" jokin on, ei ole mitään väliä, jos et voi noudattaa sitä pitkäaikaisesti, Jamie toteaa.

Testaa myös paras perunaohje ikinä! Näin teet koukuttavat hasselbackan vohveliperunat:

Paras perunaohje ikinä! Testaa koukuttavat hasselbackan vohveliperunat 1:18

Lue myös:

    Uusimmat