Ravimiehenä toimivan maajussi-Heikin, 50, viereltä puuttuu nainen, kenen kanssa pohdiskella maailman menoa: "Ja kyllähän sitä kaipaa läheisyyttäkin"

Maajussi-Heikki haluaisi löytää rinnalleen naisen, jonka kanssa pohtia asioita ja ihmetellä maailmaa.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Rakkautta etsivien joukosta löytyy tänä vuonna maajussi-Heikki, 50, joka on kotoisin Iisalmelta. Heikki on agrologi vuosimallia 1993 joka koulun jälkeen osti tilansa vanhemmiltaan. Tilan perustana on lypsykarja sekä hevosheinän tuotanto ja muu hevospuoli. Heikki onkin hevosmies henkeen ja vereen.

Tilalleen Heikki kaipaisi vielä omaa rakastaan. 

– Arjestani puuttuu omalla, erikoisella huumorilla varustettu, samanlaista retoriikkaa käyttävä nainen. 

Heikki kertoo pitävänsä arvossa perinteisiä arvoja ja samanlaisen ajatusmaailman jakaminen tulevan kumppanin kanssa olisi hänelle tärkeää. 

– Olen varmasti jollain tapaa konservatiivinen ihminen ja kyllähän se totta varmaan on, että liki samalla tapaa pitää hänen myös ajatella. Perinteisiä, suomalaisia arvoja. 

Luonteeltaan Heikki on oman näkemyksensä mukaan pohdiskelija, joka haluaisi yhdessä ihmetellä toisen kanssa maailmaa ja sen menoa. 

–Ja kyllähän sitä kaipaa läheisyyttäkin. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja