Mustaherukkaviljelijänä toimiva maajussi-Jouni, 29, sai oppilaaltaan lahjan, jonka täyttämiseen tarvittaisiin puoliso: "Ne tulivat mulle plus avecille"

37:00:52
Tutustu maajussi-Jouniin!

Maajussi-Jouni olisi valmis löytämään elämänsä rakkaan rinnalleen.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Ohjelmassa tavataan 29-vuotias maajussi-Jouni joka viljelee muun muassa mustaherukkaa sukutilallaan Multiassa. Tilansa hoitamisen lisäksi Jouni on vuonna 2015 valmistunut metsätalousinsinööri, joka tällä hetkellä toimii itse myös metsätaloustöiden opettajana. 

Vaikka arki onkin kiireistä, olisi siinä Jounin mukaan tilaa kuitenkin myös rakkaudelle. 

– Kyllä sitä rakkautta haluaisin. Eräs oppilas toi mulle lahjaksi tuossa jouluna villasukat, että ne tulivat mulle plus avecille. Ja nyt mulla on ne villasukat olemassa, että niihin pitäisi saada se täyte. 

Jounin ystävän mukaan miehessä parasta on tämän ystävällinen luonne. 

– Jounissa parasta on kiltteys ja halu olla hyvä toisia kohtaan. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja