Maajussi-Juha-Matin, 35, maatilalla olisi selkeä paikka rakkaudelle: "Olisihan se mukavaa kaapata joku kainaloon sohvannurkkaan"

6:03
Tutustu maajussi-Juha-Mattiin!

Hirsiläläinen maajussi-Juha-Matti toivoo löytävänsä rinnalleen kumppanin, jonka kanssa jakaa yhteistä, mukavaa arkea.   

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

35-vuotias maajussi-Juha-Matti on kasvinviljelijä Hirsilästä, joka tekee työkseen myös koneurakointia, kuten teiden auraamista talviaikaan. 

– Tykkään työstäni ja tottakai pikkupojasta asti on ollut mukana tilan toimissa ja siihen kasvanut tässä, ja kasvanut tähän hommaan. Pieni polta on ollut koko iän. 

Juha-Matin arki on kiireistä ja töitä on paljon. Harrastuksina miehellä on talvisaikaan esimerkiksi moottorikelkkailu ja kesällä taas moottoripyörällä ajelu. Tämän lisäksi Juha-Matti on mukana erilaisissa yhdistystoiminnoissa. 

On kuitenkin yksi asia, mikä maajussin elämästä vielä uupuu. 

– Elämästä puuttuu tällä hetkellä joku rinnalta. Joku puoliso olisi kyllä ihan mukava homma. Olisihan se mukavaa, jos joku soittaisi, että hei, koskas tulet, voin laittaa saunan lämpiämään tai teen jotain iltapalaa. 

– Ja olisihan se mukavaa joskus joku kaapata kainaloon sohvannurkkaan ja katsoa vaikka jotain telkkaria hetken aikaa.

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja