Maajussi-Heikki päätyi etsimään rakkautta vahingon kautta: "Olen ollut nyt sinkkuna omasta mielestäni riittävän kauan"

6:09

Maajussi-Heikki tunnustaa olevansa perinteisten arvojen vaalija.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

50-vuotias maajussi-Heikki tunnustautuu päätyneensä mukaan etsimään rakkautta vahingon kautta. 

– Se oli varmaan joku joulukuinen ilta, itse seikkailin netissä ja tissuttelin punaviiniä. Olen tässä nyt sinkkuna ollut omasta mielestäni riittävän kauan. 

Heikki on ollut sinkkuna nyt noin kahdeksan vuoden ajan. Tätä ennen hänellä oli yksi noin viisi vuotta kestänyt parisuhde, josta hänellä on kaksi kouluikäistä lasta. 

Talvisin Heikin elämä on rauhallisempaa, mutta kesällä hevosmiehen arki on hyvin kiireistä. Heikki kaipaa rinnalleen rauhallista naista, jonka kanssa pohtia asioita ja ihmetellä maailmaa. 

– Rauhallinen, mieluummin viileä kuin kuuma, Heikki pohtii ominaisuuksia, joita toivoo tulevalla kumppanillaan olevan. 

Heikki arvostaa myös perinteisiä arvoja ja toivoo tulevan kumppaninsa myös ajattelevan asioista samoin.

– Olen vähän vanhanaikainen ihminen. Olen itse tällainen vähän ehkä konservatiivinen. Kaikilla elämän osa-alueilla. Arvostan perinteitä. 

Muuten hän kertoo toivovansa parisuhteelta yksinkertaisia asioita. 

– Hyvä arki, yhteinen huumorintaju, semmoinen vähän erikoinen huumorintaju. Se on tärkeintä se. Ja sitten hyvä, yhteinen läheisyys. Semmoinen, kenen kanssa on mukavaa ihmetellä maailmaa.  

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso MTV3-kanavalla maanantaina 16.3. klo 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja