Rattijuoppo menetti autonsa hallinnan ja sinkoutui ilmojen halki – tyhjä lastenistuin sai apuun rynnänneet sivulliset paniikkiin

Rattijuoppo autoineen lähti ilmojen teille:"Kuin GTA-pelistä" 1:45
Sivulliset ryntäsivät auttamaan, kun henkilöauton kuljettaja ajoi rajusti ulos. Katso hurja ilmalento videolta.

Michiganilaiskuljettaja saa kiittää silkkaa juopon tuuria siitä, että on tämän ilmalennon jälkeen hengissä.

Yhdysvaltalainen Dante Johnson oli yksi lukuisista ihmisistä, jotka todistivat rattijuopon hurjaa ulosajoa Michiganissa.

– En tarkoita olla hauska, mutta tuli ihan mieleen The Dukes of Hazzard, Dante kertoi CNN:lle viitaten 1970-luvun televisiosarjaan ja 2000-luvulla tehtyyn samannimiseen elokuvaan.

– Se oli kuin GTA-pelistä, hän jatkoi alleviivaamista.

Henkilöauton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajautui ulos tieltä. Pahempaa oli kuitenkin luvassa, sillä auto ajoi vauhdilla päin sillan penkerettä ja lähti näyttävään lentoon. Lento näkyy hyvin artikkelin yläpuolella olevalta videolta.

Laskeutuminen oli raju. Dante, kuten muutkin apuun rynnänneet, arvelivat pahimman tapahtuneen. Kaikkien yllätykseksi kuljettaja oli kuitenkin hengissä. Loukkaantunut, mutta hengissä.

Danten mukaan auttajat joutuivat paniikkiin nähtyään pahoin rusentuneessa autossa lastenistuimen. Lasta ei kuitenkaan näkynyt missään, ja nopeasti kävi ilmi, että kuljettaja oli ollut – lastenistuimesta huolimatta – yksin autossaan.

"Se on siunaus"

Rajun onnettomuuden todistaminen ja onnettomuuspaikalla avustaminen sai Danten mietteliääksi.

– Se olisi voinut olla se päivä, kun lapsesi olisi menettänyt sinut. Etkä olisi ehtinyt enää nähdä häntä, Dante huokaisee todeten olevansa itsekin isä.

– Se, että selviää tuollaisesta ja saa vielä nähdä lapsensa, on minusta ihme. Se on siunaus.

Poliisin mukaan kuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alaisena. Hänen vammoistaan tai voinnistaan ei annettu tarkempia tietoja.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat