Lottovoittokin tuntuu tämän rinnalla todennäköiseltä: Nainen selvisi lievin vammoin, vaikka Nissan rusentui kaksin kerroin rekan alle

Rekan kojelautakamera tallensi järkyttävän päälleajon 0:20
Juttuun liittyviä kuvia löydät artikkelin perästä. EI HERKILLE: Tässä vastaavanlaisessa tapauksessa, joka sattui kesäkuussa 2018 Isossa-Britanniassa, raskaan ajoneuvon kuljettaja ei huomaa hidastaa, kun edellä ajanut autoletka pysähtyy. Video on brittiläisen Nottinghamshiren poliisin julkaisema.

Yhdysvaltalaisnaisella oli matkassaan uskomaton määrä onnea, sillä tällaisesta rysäyksestä ei kaiken järjen mukaan pitäisi selvitä edes hengissä.

Washingtonin Mount Vernonissa Yhdysvalloissa sattui aiemmin tällä viikolla todella vakava liikenneonnettomuus, jossa olivat osallisina Nissan Altima -mallinen henkilöauto sekä raskas puoliperävaunuyhdistelmä.

Onnettomuuspaikalta otettuja kuvia katsomalla on helppo saada käsitys, että Nissan-kuljettaja on menettänyt henkensä karmean näköisessä onnettomuudessa. Auto on murskaantunut käytännössä täysin raskaan Peterbiltin alle.

Yksi paikalle saapuneista poliiseista oli Rocky Oliphant. Hän kertoo ensimmäisenä onnettomuuspaikalle ennättäneen poliisin luulleen, että kyseessä oli fataali onnettomuus.

– Sitten hän kuuli, kuinka joku pyysi autosta apua, Oliphant kertoi yhdysvaltalaiselle Jalopnikille.

Paikalle hälytettiin kiireen vilkkaa hinausauto nostamaan raskas ajoneuvo pois Nissanin päältä.

Näky oli uskomaton, kun Nissanista kömpi ulos nainen omin voimin. Nainen valitti kipua kylkiluissaan ja päässään, mutta muuten hän vaikutti olevan fyysisesti kunnossa.

– Tämän kuvailemiseksi ei oikein ole sanoja, Oliphant kertoo Twitterissä julkaisemiensa kuvien yhteydessä.

"En ole nähnyt mitään vastaavaa"

Puoliperävaunuyhdistelmä oli ajanut liian lähellä Nissania, joka oli joutunut jarruttamaan edellään hidastaneen toisen rekan vuoksi. Liian lähellä Nissania ajanut rekka törmäsi sen perään, minkä seurauksena Nissan puristui kahden raskaan ajoneuvon väliin.

Törmäys oli niin raju, että henkilöauto taittui kirjaimellisesti kaksin kerroin, ja kuvissa voikin nähdä takarenkaiden olevan auton päällä. Taittuneesta perästä muodostui ikään kuin ramppi, jota pitkin raskas ajoneuvoyhdistelmä kiipesi Nissanin päälle.

– En ole 14-vuotisen urani aikana nähnyt mitään vastaavaa, Oliphant sanoi.

Kuvissa rekka on jo nostettu ilmaan, joten tilanne oli heti onnettomuuden jälkeen vieläkin tukalampi.

Katso alta Oliphantin ottamat kuvat.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat