Ranskan päävalmentaja ei juhlinut lohkoarvonnan tulosta – shokkitappio Suomelle tuoreessa muistissa: "Se nähtiin lokakuun ja marraskuun otteluissa"

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva analysoi lohkoarvonnan tulosta:"Oleellisinta on se, että olemme karsinnoissa iskussa" 1:53
Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi maanantaina tuoreeltaan Suomen MM-karsintalohkoa.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps ei hihkunut onnesta, kun jalkapallon MM-karsintalohkot oli arvottu maanantaina.

Hallitseva maailmanmestari pelaa paikasta kisoihin samassa lohkossa Ukrainan, Suomen, Kazakstanin ja Bosnia-Hertsegovinan kanssa.

– Tunnemme Ukrainan ja Suomen erittäin hyvin, sillä kohtasimme heidät hiljattain. Emme ole kuitenkaan koskaan pelanneet esimerkiksi Kazakstania vastaan. Matkoista tulee pitkiä. Meidän on odotettava tiistai-iltaan, jotta saamme aikataulun. Tämä voi tuoda lisävaikeuksia. En pompi onnesta. Näitä joukkueita kohtaan on aina osoitettava kunnioitusta ja nöyryyttä, Deschamps kommentoi L'equipen haastattelussa.

– Ranska on suosikki, mutta meidän on tehtävä tarvittava kentällä. Olemme ykköskorista, joten luonnollisesti meidän ajatellaan olevan paras joukkue. Onko tämä etu vai haitta, se selviää myöhemmin. Riskinä on pitää itseään muita vahvempana. Meihin lyödään suosikin leima. Vaikka olemme vahvempia paperilla, emme voi tehdä vähempää.

Deschampsin tuoreessa muistissa on harjoitusottelu Suomea vastaan Pariisissa, josta Huuhkajat hakivat maistuvan 2-0-voiton. Ylenkatsomiseen ei ole varaa.

– Se nähtiin lokakuun ja marraskuun otteluissa. Ei ole helppoa selvitä kolmesta ottelusta peräkkäin. Kaikki riippuu otteluohjelmasta. Neljä päivää on vielä riittävästi, mutta kolme on liian vähän. Meidän on suunnitteltava logistiikkamme hyvin, Deschamps muistutti.

MM-karsinnat käynnistyvät maaliskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat