Ranskalaisbaari tyhjeni sekunneissa – karannut kilpahevonen rynnisti sisään: "Emme ole koskaan nähneet mitään sellaista"

Viime viikon maanantaina, syyskuun 24. päivänä ranskalaisessa baarissa koettiin yllättäviä hetkiä. Nuori kilpahevonen nimittäin ryntäsi sisään!

Katso yltä video maailman pienimmistä hevosista!

Kilpahevonen oli riistäytynyt vapaaksi ja pudottanut ratsastajansa noin 1,6 kilometrin päässä sijaitsevalta Chantilly Racecourse -kilparadalta.

Pohjois-Ranskassa sijaitseva baari, johon hevonen rynnisti, järjestää urheiluvetoja.

– Se [hevonen] työnsi oven auki ja juoksi suoraan vetonurkkaan. Emme ole koskaan nähneet mitään sellaista, kertoo Chantilly PMU -baarin omistaja Stephane Jasmin  ranskalaislehdelle.

Ihmeellinen tapaus


Erikoinen tapahtuma tallentui myös valvontakameravideolle. Vain sekunteja ennen hevosen ryntäämistä asiakkaat ja henkilökunta viettävät rauhallista päivää baarissa.

Sitten valmiiksi kisoja varten satuloitu kilpahevonen ryntää sisään, kaataen tuoleja ja suunnaten heti baarin nurkkaa kohti. Ihmiset väistävät hevosen tieltä ja baari tyhjenee vain sekunneissa.

Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa. Myös hevosenkouluttaja Jean-Marie Beguigne kertoo myöhemmin, ettei edes eläin ole osoittanut saaneensa mitään traumoja tai ahdistusta tapahtuneesta.

Beguignen mukaan kyseisellä kilpahevosella oli taipumusta karkailla, mutta hänkin piti ihmeellisenä, että eläin oli päätynyt 1,6 kilometrin päässä sijaitsevaan Chantilly PMU -baariin.

Lähteet: FoxNews, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja