Mainos

Ranskalainen kalasoppa

  • 2 purjosipulia tai pientä sipulia
  • 2-4 valkosipulin kynttä
  • 1 porkkana
  • 2 rkl öljyä
  • 3-4 persiljanoksaa
  • 2 timjaminoksaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 l kalalientä
  • sitruunamehua
  • (ripaus sahramia)
  • 400 g ahvenfileetä (tai muuta kalaa)
  • suolaa, valkopippuria

Puhdista ja paloittele kasvikset. Kuullota kasviksia öljyssä muutama minuutti. Lisää persilja, timjami, (sahrami) tomaattimurska ja kalaliemi. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsät. Siivilöi liemi talteen, soseuta kasvikset ja lisää sose takaisin liemeen. Tarkista maku.

Lisää paloitellut kalat liemeen ja keitä hiljaisella lämmöllä kypsiksi n. 10 min. Lisää lautasella keiton päälle paahdettuja patonkikuutioita ja juustoraastetta.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.