Rakkaustarinan karmea loppu – nuori hääpari kuoli onnettomuudessa viisi minuuttia vihkimisen jälkeen: "Näky, joka jää kummittelemaan mieleeni loppuelämäkseni"

Teksasilainen pariskunta kuoli traagisesti vain muutama minuutti heille järjestetyn vihkiseremonian jälkeen. Vihkiseremonian murheellisesta päätöksestä uutisoi muun muassa amerikkalaismedia New York Post.

Hääpäivä on monelle yksi ikimuistoisimmista päivistä. Sitä sen piti olla myös Harley Morganille, 19, ja hänen 20-vuotiaalle morsiamelleen, Rhiannon Morganille. Pariskunta teki unelmistaan totta ja avioituivat maistraatissa viime perjantaina.

Intiimiä vihkiseremoniaa olivat todistamassa muun muassa sulhasen äiti, joka sai vain hetkeä myöhemmin todistaa, kuinka rakkaudentäyteinen hetki sai äärimmäisen surullisen ja ennalta-arvaamattoman päätöksen.

Automatka päättyi lyhyeen

Kun nuoripari oli sanonut toisilleen tahdon, Harley lähti kuljettamaan tuoretta vaimoaan vuoden 2004 Chevroletilla. Kun Harly ja Rhiannon olivat siirtymässä isolle valtatielle, peräkärryä perässään kuljettanut kuorma-auto törmäsi heihin kohtalokkain seurauksin.

– He olivat ehtineet olla naimisissa vain viisi minuuttia, sulhasen äiti Kennia Morgan kertaa KDFM-uutistoimitukselle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä


”Jouduin katsomaan, kun lapseni kuoli”

Onnettomuudesta teki entistäkin surullisemman se, että Kennia istui tyttärensä kanssa vastavihityn parin perässä tulleessa autossa. Hän olikin ensimmäisenä tapahtumapaikalla hälyttämässä apua onnettomuuspaikalle.

– Se on näky, joka jää kummittelemaan mieleeni loppuelämäkseni – en unohda sitä koskaan, Kennia sanoo CNN:lle. 

– Jouduin katsomaan, kun lapseni kuoli. Olen edelleen poikani veressä, sillä yritin parhaani mukaan saada hänet ja Rhiannon ulos autosta, sulhasen äiti kommentoi onnettomuuden jälkeen.

Pariskunta kuoli – kuorma-auton kuljettaja selvisi vammoitta

Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä ja pariskunta julistettiin kuolleiksi onnettomuuspaikalla.

– Nuo kaksi kullannuppua. Ainoa asia, mitä he halusivat, oli mennä naimisiin ja aloittaa elämänsä. Heillä oli niin paljon yhteisiä unelmia, Kennia sanoo surullisena.

Poliisin mukaan kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Paikalliset viranomaiset tutkivat edelleen tapausta.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: New York PostKDFM, CNNnew.com.au, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat