Mainos

Rakkauden arvostus on kasvussa

MDC RISC Internationalin tekemän tutkimuksen mukaan aika suosii taas parisuhteita, kun pysyvyyden arvostus lisääntyy.Yksinäiset hakevat apua valmennuskursseilta, jotta tosipaikan tullen osattaisiin toimia oikein.

Rakkaudennälkäisiä sinkkuja opetetaan rakastumaan Rakkausakatemiassa. Viikonloppukurssilla saa perustiedot siitä, kuinka erilaiset persoonallisuustyypit käyttäytyvät parisuhteessa.

- Jos se nykyinen käytösmalli ei ole tuonut tuloksia, joita me toivotaan, eli onnellista parisuhdetta, niin silloin kannattaa kokeilla toisenlaisia taktiikoita, kertoo akatemian rakkausvalmentaja Sari Norkola.

Pääkaupunkiseudulla asuvien asenteet uskollisuuteen ovat muuttuneet rajusti. Vain joka kolmas pitää uskollisuutta ehdottomana. Parisuhteissa eletään itselaadittujen pelisääntöjen mukaan:

- On tullut paljon sellaista pelisääntökeskustelua, joka liittyy muun muassa siihen, montako parisuhdetta voi olla yhtäaikaa menossa. Tässä suhteessa ajat ovat muuttuneet aika rajusti, pohtii johtava konsultti Jukka Halava MDC RISC Internationalista.

Suomalaista vain joka kymmenes näkee avioliiton taivaassa solmittuna. Suurimmalle osalle se on käytännönjärjestely esimerkiksi lapsia varten.

Kerran eronnut Marika Tauriainen hakee kurssilta eväitä toiselle kierrokselle.

- Olen seikkaillut, saanut jännitystä ja vaaratilanteita, mutta kaipaan hyviä yhteisiä hetkiä, rauhallisuutta, turvallisuutta, Tauriainen sanoo.

Rakkauden arvostus on nousussa. Yli 90 prosenttia suomalaisista korostaa rakkauden päivittäistä merkitystä. Nyt halutaan arkista hyvää ja harmonista perhe-elämää.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 07.09.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.