Mainos

Rakentajain Konevuokraamo paransi tulostaan

Yhtiön mukaan tämänkin vuoden näkymät ovat suotuisat. Suomessa teollisuus- ja liikerakentaminen ovat nousussa, ja Ruotsissa rakennusalan kasvua pitävät yllä asunto- ja tienrakentaminen.

Rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava Rakentajain Konevuokraamo kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan ja paransi tulostaan.

Yhtiön julkistaman tilinpäätöksen mukaan liikevaihto lisääntyi viime vuonna vajaat viisi miljoonaa euroa 77 miljoonaan. Voitto ennen veroja parani reilut kolme miljoonaa euroa 16 miljoonaan.

Kone- ja laitevuokrauksen liikevaihto nousi 44 miljoonaan euroon edellisvuoden 36 miljoonasta kotimaan markkinoiden ja ulkomaan toiminnan laajentumisen seurauksena, yhtiö kertoo.

Työmaapalveluiden liikevaihto supistui hieman, ja siirtokelpoisten tilojen liikevaihto pysyi lähes ennallaan.

Rakentajain Konevuokraamon mukaan yhtiön päämarkkina-alueiden tämän vuoden näkymät näyttävät suotuisilta. Suomessa yhtiö odottaa kasvua teollisuus- ja liikerakentamiseen, ja Ruotsissa rakennusalan kasvua pitävät yllä asunto- ja tienrakentaminen.

Rakentajain Konevuokraamo osti viime syksynä itseään isomman hollantilaisen Cramon, mistä syystä konsernin liikevaihdon odotetaan kasvavan.

Rakentajain osakekohtainen tulos parani vuotta aiemmasta noin 20 senttiä 0,81 euroon. Yhtiön hallitus esittää, että viime vuoden osingoksi tulee 0,25 euroa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.