Mainos

Rakastat koiria, muttet voi sietää vauvoja? Nämä tilanteet tunnistat varmasti

Syliisi tupattu vauva alkaa itkeä, ja tahtoisit palauttaa vauvan vanhemmilleen. Koiraa sen sijaan voisit sylitellä viiikkokausia! Nämä tilanteet tunnistaa jokainen, joka rakastaa koiria, muttei siedä vauvoja.

 1. Et pidä vauvoista. Kun vauva annetaan syliisi, se alkaa parkua – tunne on molemminpuolinen, vauvatkaan eivät pidä sinusta!
 2. Rakastat koiria. Kun näet koiran, otat sen heti syliisi – ja se tulee mielellään!
 3. Et voi kertoa kellekään, että valitsisit mieluummin koiranpennun kuin vauvan. Kerran sanoit tämän ääneen, ja sinua katsottiin kuin olisit juuri ehdottanut kansanmurhaa.
 4. Jos menet juhliin, silittelet mieluiten perheen koiraa ja juttelet sille. Perheen lapsista et välitä tuon taivaallista.
  MEEMI - koirat vs vauvat3
 5. Joku juhlissa tuuppaa syliisi vauvan, jotta "äidin-/isänvaistosi heräävät"! Hymyilet vaivaantuneena ja pitelet vauvaa käsivarrenmitan päässä itsestäsi.
 6. Syliisi tuupattu vauva alkaa yllättäen huutaa kuin syötävä. Pelkäät, että pudotat vauvan. Toivot, että joku ottaisi sen jo pois sinulta.
 7. Kyllä, viittaat vauvaan sanalla ”se”.
 8. Yritit kerran jutella vauvan kanssa, eikä siitä tullut mitään. Koiralle sen sijaan voit lässyttää tunteja, eikä sinua vaivaa se, ettei koira vastaa.
  MEEMI - koirat vs vauvat2
 9. Olet tavallaan kateellinen kaverillesi, joka on todella hyvä vauvojen kanssa. Haluaisit olla se hauska, heittäytyvä tyyppi, joka naurattaa lapsia, muttet vain pysty siihen.
 10. Et tajua, miksi vauva vie koko työpaikkasi kaikkien työntekijöiden huomion sillä sekunnilla, kun äiti kiikuttaa vauvan ovesta. Työtoverisi koiraa sen sijaan menisit silittämään vaikka parkkipaikalle.
 11. Kehut työtoverisi vauvaa pakon edessä. Oikeasti ajattelet, että se näyttää pieneltä, pullealta Michelin-ukolta. Kaverisi harvahampaista koiraa sen sijaan suitsutat varauksetta: ”voi, voi, onpa se komea, ihana ja söpö!”
  MEEMI - koirat vs vauvat
 12. Jos joku tuo terassille vauvansa, koet olosi epämukavaksi. Koira baarissa sen sijaan tekee sinut vain iloiseksi.
 13. Tervehdit kadulla kaikkia koiria. Tajuat vasta myöhemmin, ettet edes katsonut niiden omistajia kohti.
 14. Lasten nimeäminen ei kiinnosta sinua pätkääkään. Tulevalle koirallesi sinulla sen sijaan on jo kahdeksan nimivaihtoehtoa.
 15. Vauvojen kuola ja sylki ällöttävät sinua. Päällesi kuolaava, iso koira sen sijaan vain huvittaa: ”Kylläpä se tykkää minusta, ohhoh!”
  MEEMI - koirat vs vauvat4
 16. Kun äiti kertoo lapsensa arkirutiineista, haluat vain paeta. Kaverisi koiranpennun kuulumisia sen sijaan vaadit pikaviestillä pitkin iltaa.
 17. Kun vauva itkee, et tiedä, mitä tehdä. Koiraa voi vain rapsuttaa, ja se on tyytyväinen!
 18. Et alkaisi vapaaehtoiseksi lapsenvahdiksi, mutta koiran vahtimisesta voisit jopa maksaa.


Osittainen lähde: Buzzfeed.com

***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.