16 asiaa, jotka yhdistävät kaikkia ylpeitä koiranomistajia

Koirien omistajat ovat roolistaan ja lemmikistään usein niin ylpeitä, että puhuvatkin itsestään tämän ”äitinä” tai ”isänä”. Lemmikki tuo monista ihmisistä esiin heidän parhaat puolensa, ja omalle karvakaverille jutellaan usein pehmoisempia kuin edes omalle puolisolle. Jos omassa kodissasi kuuluu tassujen rapinaa, saatat tunnistaa itsesi alla olevista kuvauksista.

1. Yli puolet kännykkäkuvistasi ovat koirastasi

Koira nukkuu, koira syö, koira makaa, koira leikkii, koira juoksee, koira hyppii, koira ui, koira haukottelee – kuka voisi vastustaa kuvien napsimista omasta parhaasta ystävästä? Sehän on koko ajan niin älyttömän söpö ja kuvauksellinen!

2. Innostut tempusta, joka on tehty satoja kertoja

On aina yhtä hienoa, kun koira tekee jonkin sille opetetun tempun, oli se sitten toistettu jo satoja tai tuhansia kertoja. Miten se voikin olla niin fiksu!

3. Hymyilet korvasta korvaan, kun joku kysyy, onko sinulla koira

Tiedätkö sen tunteen, kun oikein kihisee innosta päästä kertomaan jotain mehukasta aiheesta, jonka tuntee kuin omat taskunsa? Tuo tunne kolminkertaistuu, kun joku kysyy koiran omistajalta hänen lemmikistään. Omasta koirasta on aina helppo ja ihana puhua.

4. Lässytät, kun koira tekee mitä tahansa söpöä

Hellanlettas sentään! Nyt se kantoi suussaan lelun eteeni! Nyt se kallisti päätään! Nyt se kaivautui söpösti peiton alle!

Omistajista lemmikkien tavallisimmatkin tavat ja metkut ovat älyttömän söpöjä. Oman koiran seurassa sellainenkin ihminen, joka normaalisti ei voi sietää lässytystä, sortuu puhumaan lemmikilleen kuin vauvalle.

5. Sinua ei haittaa, että olet aamuhyvästien jälkeen karvan peitossa

Vaikka aamulla olisi kiire töihin, harva koiran omistaja pystyy vastustamaan kiusausta halia lemmikkiään vielä kerran. Ei edes silloin, kun juuri päälle vedetty musta neule täyttyy valkeista karvoista.

6. Kun näet lomalla koiran, alat heti ikävöidä omaasi

Ah, vihdoinkin kauan odotettu loma, auringon lämpö, turkoosi meri ja huojuvat palmut – voisiko elämä olla täydellisempää? Voisi, ja muistat sen heti, kun kadulla tai ravintolassa tulee vastaan vieras karvaturri. Kasvoillesi nousee hymynkare, mutta samalla ikävä omaa lemmikkiä kohtaan nousee potenssiin sata. Mitähän sille kuuluu? Mitäköhän se tekee nyt? Ajatteleekohan se minua? Pakko laittaa hoitajalle heti WhatsApp-viesti!

7. Onni on siinä, kun koira juoksee avoimeen syliisi

Et ole nähnyt koiraasi hetkeen, ja sitten kohtaa odotettu jälleennäkeminen – asetut maahan polvillesi, avaat kätesi valmiina syleilyyn ja katsot, kuinka innosta puhkuva koira juoksee luoksesi kieli pitkällä. Siinä hetkessä on onni. Kuinka ihanaa onkaan huomata, että joku on kaivannut sinua niin paljon.

8. Istut välillä kuolaisen luun päälle tai löydät laukustasi vinkulelun

Tännekö se sen luun piilottikin? Koiran jäljiltä tekee välillä hauskoja löytöjä, jotka huvittavat ja saavat lämpimän olon hyrräämään sisältä päin – voi sitä meidän turrea!

9. Nukut koirasi kanssa

Saatoit aikoinaan vannoa, ettet päästäisi koiraa sänkyyn. Se päätös kesti ehkä puoli tuntia. Nykyään koira nousee tottuneesti samaan petiin ja käpertyy lämpimänä keränä jalkoihisi. Ei sekään ole kovin harvinaista, että nukutte lusikassa.

10. Et raaski liikkua, jos se häiritsee koiraasi

Teette koirasi kanssa lähes kaiken yhdessä, ja tähän kuuluu myös television katselu. Lukemattomat kerrat koirasi on nukahtanut tai ainakin asettunut syliisi niin levollisesti, ettet raaski liikauttaa evääsikään, jottei se häiritsisi lemmikkiäsi. Mieluummin annat jalan puutua ja anelet puolisoa tuomaan sinulle keittiöstä voileipää.

11. Et tarvitse herätyskelloa

Kuka tarvitsee torkkua, kun koira herättää joka aamu märillä pusuilla ja tamppaavalla hännällä? Hyvää huomenta!

12. Jätät menoja väliin ollaksesi koirasi kanssa

Jos olet joutunut tekemään töissä pitkiä päiviä tai muuten olemaan paljon poissa kotoa, saatat viikon lopussa mieluummin jättää menemättä leffaan tai after workeille. Koirasi käy sinua sääliksi – ja taidat itsekin olla mieluummin välillä koirasi kuin ihmisten kanssa.

13. Juhlit koirasi syntymäpäiviä

Täyttipä koira yksi tai yksitoista, yhtäkään syntymäpäivää ei jätetä juhlimatta! Lahjaksi hankit kenties uuden vinkulelun tai komean jauhelihakakun nakkikynttilöillä.

14. Et lähde ulos ilman kakkapusseja

Oman koiran kakan poimiminen maasta ei ällötä sinua yhtään. Taskuistasi löytyy aina kakkapusseja, jotka joskus pilkottavat ulos vähän epäsopivinakin hetkinä.

15. Et voi kuvitella elämääsi ilman koiraa

Elämässäsi on joko aina ollut koiria, tai sitten jaat elämäsi aikaan ”ennen koiria” ja ”koirien jälkeen”. Yleensä ihminen ei yhden koiran hankkittuaan enää voi kuvitellakaan elämää ilman omaa hännänheiluttajaa.

16. Oma koirasi on mielestäsi kaikkein söpöin

Kaikki koirat ovat kyllä mielestäsi suloisia, mutta silti omassa koirassasi on jotain ihan erityistä – jotain vähän inhimillisempää, söpömpää, hauskempaa ja ehkä fiksumpaakin kuin muissa. Kun katsot koiraasi syvälle silmiin, se tuntuu ymmärtävän sinua.

Lähteet: Elite Daily, Holidogtimes.com, Huffingtonpost.com

Miltä näyttää lemmikkien hautausmaalla?

MTV Lifestyle kävi katsomassa, millaista on lemmikkien hautausmaalla. Hautausmaan työntekijä kertoi, että erästäkin vuonna 1952 perustettua hautaa hoidetaan edelleen samassa suvussa.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja