Mainos

Nyt kakka on arkea! Äiti listasi asiat, jotka olisivat saaneet hänet vielä lapsettomana yökkäämään

Saatuaan lapsia tämä äiti  ymmärsi, että aiemmin häntä etoivat monet sellaiset asiat, joista lasten myötä tuli arkea.

Aiemmin Elizabeth Broadbent luuli, ettei hän hätkähdä pienestä. Saatuaan lapsia Broadbent kuitenkin ymmärsi, että aiemmin häntä etoivat monet sellaiset asiat, joista lasten myötä tuli arkea, kertoo Scary Mommy -sivusto.

Etovatko nämä asiat sinua? Vanhemmille ne ovat arkea!

Peset minkä tahansa lian irti lapsestasi ammattimaisesti

Vanhempana opit kaapimaan avokadoa lapsen niskasta ja spagettia hänen kaulaltaan. Kun lapsi tulee pihalta mutaan peittyneenä, et ehdi edes hätkähtää, käskytät hänet vain kylpyhuoneeseen. Et mieti liikaa sitä, mitä tahmea aines lapsen vaatteissa on.

Lattiat ovat tahmeat, etkä edes välitä

Kotisi lattiat ovat tahmeat, ja nurkista löytyy pölyä ja keksinmuruja. Et jaksa stressata aiheesta, vaikka lapsettomana olisit rynnännyt heti tahrojen kimppuun mopin kanssa. 

Kaivat jonkun muun korvaa

Lapsesi korvassa tulee olemaan jotakin, mikä täytyy poistaa, ja sinähän teet sen epäröimättä.

Joku vuotaa verta päällesi

Tässä ei puhuta pienestä paperihaavasta! Lapsesi tulee kaatumaan pihaleikeissä ja saamaan sellaisen haavan, että luulet hänen vuotavan kuiviin. Lapsi kiidätetään ensiapuun ja häneen ommellaan tikkejä. Sinä pitelet lapsen kättä samalla, kun matkalla norunut veri kuivuu kiinni vaatteisiisi.

Pyyhit kakkaa erikoisista paikoista

Opit pian, ettei toiminta aina ole suoraviivaista, kun lapsi huutaa ”pyyhkimään”. Saattaa olla, että vessassa on sattunut vahinko, tai että kyseinen vahinko päätyy kämmenselkääsi tai hihallesi.

Joudut puhdistamaan kakkaa vaatteista samalla, kun mietit, miksi koiran jätösten näkeminen näkeminen sai sinut joskus yökkäämään. Nyt et välitä edes siitä, että parhaan puserosi helmassa on kakkaa!

Opit pian, millä kakka irtoaa parhaiten

Kukaan ei sano, että lapsesi liukastuu omaan tuotokseensa ja astelee sitten se jalkapohjassaan ympäri taloa – mutta hän saattaa tehdä niin. Siksi vanhempi oppii pian, millä potan ja kodin muut pinnat voi puhdistaa parhaiten.

Sama pätee virtsaan!

Jos sait pojan, hän tulee pissaamaan ohi pöntön, Broadbent muistuttaa. Kun nuoren miehen tähtäys on pielessä, vessassa haisee pian kesäfestareiden vessalta – ja vanhempi oppii äkkiä poistamaan, tai edes peittämään aromin jollakin pesuaineella.

Jollakulla on täitä

Päiväkodista tai koulusta saapuu ennemmin tai myöhemmin tiedote täivaarasta. Jos lapsesi saa täitä, kampaat hänen hiuksiaan täikammalla tottuneesti, pakastat vaatteita ja pyykkäät lakanoita, vaikka aiemmin olisit ennemmin muuttanut pois kuin asunut samassa asunnossa saivareiden kanssa.

Opit poistamaan räkää nenästä

Jokaisen vanhemman elämässä tulee se hetki: näet räkävanan lapsesi nenän alla ja tajuat, ettei sinulla ole nenäliinaa. Pyyhkäiset siis rään kämmenselkääsi, koska et halua, että lapsen ihana paita menee heti pesuun.

Lapsen saatuasi saat myös tietää, että vauvoille tarkoitettuja ”räkäimureita” todella on olemassa. Joko laite kiinnitetään imuriin, tai sitten vanhempi imee sillä räkää lapsen nenästä rukoillen samalla, ettei pillin suodatin anna periksi. Mutta sinähän tekisit mitä tahansa helpottaaksesi lapsen hengitystä!

Pitelet oksennusta

Kun vauva on pieni, vaatteillasi on jatkuvasti puklua. Kun lapsi on isompi ja alkaa voida huonosti autossa, sinä nappaat oksennuksen jollakin tavalla – koska se nyt vain helpottaa siivoamista!


***

2:14

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja