Raju punainen vai lempeä vihreä – löydä tähtimerkkisi voimaväri!

Tiesitkö, että värit vaikuttavat mielialaasi? Tähtimerkkisi temperamentista riippuen voit kaivata ympärillesi joko rohkeutta tai rauhaa värien kautta.

Lue mitkä värit saavat sinut astrologian perusteella hehkumaan!

Tulinen, energinen ja intohimoinen Oinas saa tarmokkuutensa punaisesta väristä. Punainen on rohkea ja itsevarma valinta. Punainen stimuloi Oinasta toimimaan tehokkaammin. Jokaisen Oinaan vaatekaapista tulisi löytyä jokin huutavan punainen vaatekappale, kuten useimmiten hoikkaa Oinaan vartta korostavat tulipunaiset pillifarkut.

Maanläheinen vihreä on Härän voimaväri. Vihreä rauhoittaa ja tuo lempeyttä itsepäisen Härän elämään. Vihreä kuvastaa kasvua, rakkautta, uudistumista ja hyvää onnea. Jätä vaaleat ja keltaiseen taittuvat vihreät pois vaatetuksesta, sinun sävysi ovat maanläheisiä, syviä vihreitä.

Riehakas Kaksonen on usein luonteeltaan yhtä värien ilotulitusta. Kaksosen voimaväri onkin kirkas, elämänhalua kuvastava keltainen. Optimistinen ja sydämeltään ikinuori Kaksonen on vilkas ja lämmin kuten keltainen värikin. Keltainen on luovuuden ja kommunikaation väri, ja Kaksonen tunnetusti rakastaa puhumista.

Mystinen harmaa, hopea ja valkoinen voimistavat herkkää Rapua. Kesän lapsena Rapu rakastaa rusketusta, vaikka hänen hallitseva planeettansa onkin Kuu. Korosta rusketustasi pukeutumalla valkoiseen ja meikkaamalla viileillä metallisävyillä, niin olet vastustamaton!

Oranssi ja kuninkaallisen kultaiset sävyt voimistavat ylpeilyyn taipuvaisia Leijonia. Elegantti ja arvokas tyyli miellyttää Leijonien silmää niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin. Lämpimät, mausteiset ja eksoottisetkin sävyt viehättävät tätä tähtikartan kissaeläintä.

Maamerkkinä Neitsyt saa voimansa ruskean, beigen ja vihreän sävyistä, jotka pehmentävät turhankin tarkan tähtimerkin kärkevää käytöstä. Hanki ympärillesi rauhoittavaa beigeä ja tehosta sitä vaikkapa tummansuklaan sävyillä.

Kaikkien kanssa toimeentuleva Vaaka viehättyy useimpien lempiväristä eli sinisestä. Esteettinen Vaaka saattaa silti verhoutua pelkästään mustaan, vaikka tummansininen korostaa Vaa'an parhaita puolia. Varsinkin laivastonsininen ja syvä merensininen toimivat paremmin mustan sijaan.

Intohimoisen Skorpionin voimavärit ovat punainen ja musta. Skorpionin viiltävän terävä katse terästyy tummalla silmämeikillä. Helposti hedonistinen Skorpioni voi viestittää aistillisuudestaan myös punaisilla huulilla.

Jousimies on yksi eläinradan hyväntuulisimmista merkeistä. Purppura, punaruskea ja laivastonsininen pukevat suorapuheista, joskin aina hyvää tarkoittavaa Jousimiestä. Turhamainen kimallus ei yleensä seikkailullista Jousimiestä kiinnosta.

Kuten muillakin maamerkeillä, myös Kauriin voimavärit tulevat maanläheisestä luonnosta. Tummanruskeat ja vihreät sävyt viehättävät Kaurista, joka ei tahdo korostaa itseään liikaa. Kirkkaat karnevaalivärit eivät perinteitä vaalivaa sarvipäätä sytytä.

Jännittävä ja mielikuvituksellinen Vesimies voimistuu puhtaista ja uudistavista veden väreistä. Turkoosi ja sinivihreä kuvastavat Vesimiehen elinvoimaa ja kekseliäisyyttä. Suosi simpukoiden helmiäisvärejä meikissä ja koruissa.

Taiteellinen Kalat kiinnostuu jokaisen värin sisällyttämistä salaisuuksista. Vesimerkkinä Kalat pitää rauhoittavasta ja uneliaasta sinisestä. Parhaiten Kaloja pukevat pehmeät merenvihreät, liilat ja vaaleansiniset värit. Silmämeikkiin kannattaa valita hehkuvan helmiäisiä sävyjä, jotka korostavat keijumaisuuttasi.

Lue lisää omasta tähtimerkistäsi:

Parisuhdetestit:

Tule AVAn Facebook-faniksi!

Lähde:GloMsn

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja