Mainos

Rajamäki ryöpyttää hallitusta metsäteollisuuden ongelmista

Rajamen mukaan hallituksen metsäpolitiikan johtaminen ja sisäinen työnjako Venäjä-politiikassa on selkeästi hukassa. Hänen mielestään erityisesti keskusta on vastuussa metsäteollisuuden perustan murenemisesta.

Eduskunnan valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtaja Kari Rajamäki (sd.) arvostelee hallitusta passiivisuudesta metsäteollisuudessa ja puunhuollossa. Siitä tuhoisin esimerkki on Rajamäen mielestä Suomen ja Venäjän välinen puutullikysymys.

Rajamäki ihmettelee, odottaako hallitus vain Venäjältä kutsua neuvottelupöytään. Hän muistuttaa entisen pääministerin Paavo Lipposen (sd.) pyrkimyksestä järjestää metsäpoliittisia huippukokouksia maiden välillä.

Rajamäki sanoo tiedotteessaan, että hallituksen metsäpolitiikan johtaminen ja sisäinen työnjako Venäjä-politiikassa on selkeästi hukassa. Hänen mielestään erityisesti keskusta on vastuussa metsäteollisuuden perustan murenemisesta.

Hallituksen linjana on hänen mielestään ollut se, että "riittää, kun kantohinnat nousevat, kotimaan hakkuita nostetaan ja tie- ja rataverkkoa parannetaan".

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.