Mainos

Raja-asemilla kymmenien kilometrien rekkajonot

Raja-asemilla on ollut tänään pahoja ruuhkia. Pahinta ruuhkautuminen on Vaalimaalla, missä rekkajonot ovat venyneet peräti 35 kilometrin pituiseksi.

Kaakkois-Suomen raja-asemille on yhä illansuussakin pahoja ruuhkia, kun rekat jonottavat pääsyä Venäjälle. Rekkamiesten lisäksi liikkeellä on henkilöautoilla etenkin Suomessa asuvia venäläisiä, jotka ovat matkalla viikonlopun viettoon.

Illalla puoli kahdeksan paikkeilla jono Vaalimaalla on venynyt jo yli 35 kilometrin mittaiseksi, ja tiehallinto kehottaakin henkilöautoilijoita käyttämään valtatie 7:n sijaan kiertotietä. Viranomaiset eivät usko tilanteen helpottuvan paljonkaan illan mittaan.

Lappeenrannan lähellä sijaitsevalla Nuijamaan raja-asemalla rekkajono saatiin iltapäivään mennessä jo tuntuvasti lyhentymään, mutta illansuussa rajan yli pyrkiviä rekkoja tuli taas lisää. Hieman kello 19:n jälkeen rekkajonon arvioitiin olevan sielläkin lähes 20 kilometrin mittainen.

Rauhallisinta on ollut Imatran Pelkolan raja-asemalla. Siellä rekkajono oli iltapäivällä noin kilometrin mittainen, mutta hieman ennen kello 19:ää vuoroaan odotteli enää pari-kolmekymmentä rekkaa. Rajaviranomaiset arvioivat, että kaikki rekat saadaan illan mittaan Venäjän puolelle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.