Raivo puhkesi MM-kisapelaajan tatuoinnista: "Ei tarkoita, että vihaan Messiä"

Argentiinan naisten jalkapallomaajoukkuetta MM-kisoissa edustava Yamila Rodriguez joutui someraivon kohteeksi, koska hänellä on jalassaan tatuointi Cristiano Ronaldon kasvoista. Rodriguez lähetti nyt Instagramissa tunteikkaan viestin saamastaan vihasta.

Rodriguez pelasi MM-kisojen avauspelissä vartin verran Italiaa vastaan. Argentiinassa peliesitystä suuremman huomion keräsi vasemmassa sääressä oleva tatuointi Cristiano Ronaldon kasvoista. Tätä ylempänä Rodriguezilla on tatuointi Argentiinan jalkapallolegendasta Diego Maradonasta.

Ronaldoa ja argentiinalaista Lionel Messiä on usein vertailtu keskenään, kumpi on maailman parhain pelaaja. Rodriguez sai tatuoinnistaan valtavasti vihaviestejä.

– Olkaa kiltti, lopettakaa. Voin huonosti sen takia. Koska sanoin, että olen "anti-Messi"? Lopettakaa sellaisten asioiden sanominen, joita en ole sanonut. Voin huonosti sen takia (keskellä MM-turnausta, jossa edustan maatani), Rodriguez kirjoitti Instagramissa.

25-vuotias Rodriguez oli sanonut ennen MM-turnausta, että Ronaldo on hänen idolinsa. Nyt hän tarkensi kommenttiaan.

– Messi on mahtava kapteeni maajoukkueellemme, mutta jos sanon, että inspiraationi lähde ja idolini on CR7 (Ronaldo), niin se ei tarkoita, että vihaisin Messiä. Se tarkoittaa sitä, että minä (kaikki pitävät eri asioista ja se on okei) pidän enemmän toisesta pelaajasta, joka inspiroi minua. Mikä on ongelma? Kaikkien ei tarvitse pitää vain kotimaansa pelaajista, Rodriguez päätti.

Argentiina kärsi avausottelussaan 0-1-tappion Italialle loppuhetkien osumalla. Joukkueen turnaus jatkuu perjantaina Etelä-Afrikkaa vastaan ja lohkovaiheen viimeinen ottelu on luvassa ensi viikon keskiviikkona, kun Argentiina kohtaa Ruotsin.

Katso alta kuva tatuoinnista.

Lue myös:

    Uusimmat