Suuteli pelaajaa suulle MM-juhlissa – kohupomolta nyt raivokas vastahyökkäys: "Idiootteja"

Espanjan naiset voittivat jalkapallon MM-kultaa sunnuntai-iltana. Finaalia seuranneessa mitaliseremoniassa koettiin kuitenkin kummallinen käänne, kun Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales suuteli espanjalaispelaaja Jenni Hermosoa huulille.

Barcelonan ex-tähdeltä kysyttiin tapahtuneesta ottelun jälkeen, kun pelaajat juhlivat voittoa Instagram-livessä. Hermoso sanoi juhliessaan, että "ei pitänyt siitä".

Kysyttäessä aiheesta myöhemmin uudelleen, antoi Hermoso tarkemman kuvauksen tapahtuneesta.

– Se oli täysin spontaani, molemminpuolinen ele, koska maailmanmestaruuden voittaminen tuo valtavaa iloa, Hermoso sanoi ESPN:n mukaan.

– Minulla ja presidentillä on loistava suhde. Hänen käytöksensä meitä kaikkia kohtaan on ollut erinomaista. Se oli luonnollinen kiintymyksen ja kiitollisuuden ele.

– Ystävyyden ja kiitollisuuden ele ei saisi paisua näin paljon yli. Olemme voittaneet maailmanmestaruuden emmekä aio poiketa siitä, mikä on tärkeää.

"Idiootteja on kaikkialla"

Kun Radio Marca kysyi tapauksesta toimitusjohtaja Rubialesilta, haukkui hän suudelmaa tuomitsevia "idiooteiksi".

– Suudelma Jennin kanssa? Idiootteja on kaikkialla. Kun kaksi ihmistä antavat pienen, merkityksettömän osoituksen kiintymyksestä, emme voi kuunnella idiotismia.

– Me olemme mestareita, ja se on ainut asia mistä välitän.

Espanja voitti MM-kultaa huolimatta joukkueen kulissien takana meneillään olevista ongelmista.

Lokakuussa 15 pelaajaa kirjoitti Espanjan jalkapalloliitolle ilmaistakseen huolensa päävalmentaja Jorge Vildan ammattitaidosta. Huolimatta monien pelaajien valituksista, Rubiales ilmaisi tukensa Vildalle, joka valitsi 15 valittaneesta pelaajasta vain kolme MM-joukkueeseensa.

Rubiales puhui myös julkisesti tuestaan Vildalle useita kertoja Espanjan MM-turnauksen aikana Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Lue myös:

    Uusimmat