Mainos

Raisiolle Benecol-kumppani Pohjois-Amerikasta

Raision Yhtymä alkaa markkinoida Benecol-tuotteita Pohjois-Amerikkaan yhteistyökumppanin avulla. Raisio on antanut McNeil -yhtiölle yksinoikeuden Benecol-tuotteiden markkinointiin.

Raisio arvioi moninkertaistavansa Benecol-tuotteiden myynnin McNeilin avulla. Benecol-tuotteiden suosio perustuu siihen, että niiden on todettu alentavan veren kolesterolitasoa. Raisio on jo pitkään havitellut Benecol-tuotteiden myyntiä USA:han, jossa on sata miljoonaa kolesteroliongelmaista.

Raision yhteistyökumppani McNeil kuuluu amerikkalaiseen Johnson&Johnson -konserniin. Konserni on maailman suurin terveyteen liittyvien tuotteiden valmistaja. Sen liikevaihto viime vuonna oli yli 110 miljardia markkaa. Raision Yhtymän pääjohtaja Matti Salminen arvioi yhteistyösopimuksen vaikuttavan pitkällä aikavälillä myönteisesti yhtymän tulokseen.

Raaka-aine stanoliesteri on kasveista erotetusta sterolista jalostettu tuote, jonka Raisio toimi julkisuuteen pari vuotta sitten. Tuote on tullut tunnetuksi Benecol-margariinin aineosana.

Pohjois-Amerikan lisäksi Raisio on tähynnyt Benecol-tuotteillaan Ruotsin markkinoille. Bergmanin mukaan markkinoinnin Ruotsiin on määrä alkaa tänä syksynä.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.